kl-damian Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 czesc, mam teraz SDI i chce przejsc na neo, i potrzebuje waszej pomocy, :) wiec... jak skonfigurowac polaczenie internetowe zeby nie instalowac oprogramowania z tp ani zadnego innego? :? bo to obciaza kompa :( dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Robisz połączenie takie samo jak zwykłe telefoniczne dla modemu numer ja mam wpisany P0,35 więc pewnie to samo, musisz we własciwościach odznaczyć jeszcze użyj reguł wybierania numeru(czy jakoś tak) i na koniec wpisujesz użytkownika i hasło ale do tego trzeba zainstalować to skisłe oprogramowanie przynajmniej ten pierwszy raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 zainstaluj same stery z płyty od tpsa pozdr ale 1 uruchomienie tak jak każe instrukcja pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 widzialem na jakiejs stronie zeby przy pierwszym uruchomieniu wpisac nazwe uzytkownika rejstracja@neostrada.pl haslo rejstracja i potem wejsc na jakas strone i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mam pytanko... jak bym wszedl na http://rejestracja.neostrada.pl/ podal id i pin wtedy otrzymam nazwe uzytkownika i haslo to wtedy nie musze wgrywac tego ***** progu :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Tak, dokładnie jak napisałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Tak, dokładnie jak napisałeśahhh az mi ulżyło :lol: a co do ustawien...musze tylko odznaczyc "użyj reguł wybierania numeru" i tyle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 TZW w opcjach wybierania numeru musisz zaznaczyć monituj o nazwę użytkownika, hasło ...., odznaczone musi być monituj o numer, odznacz też dołącz domene logowania ......... i powinno grać, a numer wpisujesz dowolne likerki, cyferki z tego co wyczytałem, ja mam wpisane P0,05 tak jak instalator neo wpisuje do swojego połaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 ja mam wpisane * i też działa, ale jak instalowałem stery bezośrednio z płyty tp to nie chciał się łączyć. Musiałem zainstalować cały ten syf a później wywalić zostawiając tylko sterowniki. teraz działa ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...