Skocz do zawartości
mikaelus

MINT ATI RADEON 8500 64MB DDR TV+DVI za 553zł - kupować?!

Ktorego Radeona wybrac?  

1. 1. Ktorego Radeona wybrac?

• 1.MINT 8500 64MB DDR TV+DVI za 553zl
      7
    • 2.Sapphire ATI RADEON 8500LE 128MB DDR TV+DVI za 599zl
      2
    • 3.HERCULES PHROPET RADEON 8500LE 64MB DDR TV-OUT DVI BOX za 636zl
      11

Rekomendowane odpowiedzi

A jak z wielkością RAM'u? Jakie ma to znaczenie dla wydajności, jakości?!

co do tego ramu to zazwyczaj jest tak ze te nie ma duzej roznicy w wydajnosci a nawet jesli karta z 64mb ma szbsze pamieci to jest szybsza od tej ze 128 ale wolniejszymi :wink:

a co do wyboru karty to bralbym saphire a nie minta tak przynajmiej z recki na twoje pc 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie spokój z tymi MiNtajami. Człowieku, błagaj o to 50 zł i kupuj Herkulesa. Mimo tego samego GPU to zupełnie inny sprzęt. Ja miałem styczność z 4 kartami firmy MiNt.Jeden GF2 MX400 i 3 Radeony 8500.

Wersja 128 MB jest beznadziejnie wolna, a ta niby Premium to po prostu 275/275@... <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. To tyle donośnie zajebistych MiNtów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie spokój z tymi MiNtajami. Człowieku, błagaj o to 50 zł i kupuj Herkulesa. Mimo tego samego GPU to zupełnie inny sprzęt. Ja miałem styczność z 4 kartami firmy MiNt.Jeden GF2 MX400 i 3 Radeony 8500.

Wersja 128 MB jest beznadziejnie wolna, a ta niby Premium to po prostu 275/275@... <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. To tyle donośnie zajebistych MiNtów.

święte słowa

a Ty mikaelus uparłes sie jak wół

mącisz i mącisz a każdy dobrze Ci radzi

herc i juz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc biore Herca!

A właściwie nie biorę :( , bo debil, który zapewniał mnie, że weźmie mojego obecnego kompa po 2(!) miechach nagle się wycofał - i to bez powiadomienia! Po prostu wysłałem maila kiedy kończymy transakcję, a on, że nie jest już zainteresowany.... QRWA!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Mógł się chociaż odezwać! A tak mam niecały tydzień na znalezienie kupca, bo muszę do końca miesiąca mieć wystawione wszystkie faktury (odliczam VAT)!

Ludzie nie mają wyobraźni.... :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...