maciek103 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Przepraszam jeśli ten tekst sie powtarza ale jest mi bardzo potrzebna pomoc i do tej pory jeszcze nie znalazłem odpowiedzi. Nadpisałem plik z textem w Office XP. Chciałbym odzyskać poprzedni plik. Mam Windowsa XP. Z góry dziękuje. Od nadpisania nie wyłączałem komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 nic z tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Jest taki program do odzyskiwania danych - Easy Recovery pro - albo jakoś podobnie. Wątpie żeby coś poradził skoro nadpisałeś plik, ale jeśli to coś ważnego to można spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...