Rosio Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Chcialem zamowic w "4max-sie" ta paste a tu pierwsza 30 a druga 36 pln. Czy w tym przypadku drozsza (A.S. II) oznacza lepsza :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 podobno AS II lepsza ale nie mam porownania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Ten temat już był na starym forum, poszukaj. Z tego co pamiętam to wyszło że AS III jest lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Miałem ten sam problem, ale wybrałem ASIII, jest ona nowsza od ASII i raczej producent nie wypuszczał by gorszego produktu nazywając go ASIII, może być dlatego tańsza bo koszty produkcji mogą być mniejsze ( co nie znaczy że jest gorsza). ASIII ma mniej srebra od ASII ale te srebro jest czystsze. :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 :D Ja kupowałem ARTIIC II jka nie było jeszcze trójki ale napewno jest lepsza trójka o tak zwany pici włos :D :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Thx wszystkim juz zamowilem AS III :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...