AMD55 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Witam prosze o pomoc nie wiem jakie chłodzenie do mojej karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 a czy lepsze chlodzenie w ogole cos zmieni przy takiej karcie? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 A dlaczego nie? Wystarczy że rdzen podskoczy a i tak wymieniam karte na 6800GT tylko że dopiero na Grudzień i jeszcze troche chcę się pobawić tą gafą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=569 + http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=439, to ja bym polecał, uzbieram kase i sam mam zamiar kupić coś takiego tyle że bez radiatorków bo pokroje radiator z P1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Zarąbiście wyglądają te radiatorki aluminiowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 buehhehe nie to ze jestem upierdliwy ale ja bym wolal tego fxa sprzedac a za kase ktora chcesz wydac na chlodzenie zminil bym karte , chocby nawet na 9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Kupie sobie 6800GT dopiero w grudniu a tak pozatym chce tylko podkręcić rdzeń proszę porówna twoje taktowanie pamięci z moim chyba jest duża różnica co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Roznica jest taka ze jego radoslaw wciaga nosem twojego fxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ludzie pierniczymy tu o piergołach z nosem to ja moge iść do lekarza ja tylko pytam o chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 bez chlodzenia moj fx5200 ultimate (jak mialem gojeszcze) smigal na 300/610 bez zamiany chlodzenia na gpu i bez radiatorkow na mem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...