sharki9 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 mam radona 9800XT ma wyjscie s-video (7pin) od 2 dni sie bawie zeby wyswietlac obraz na TV niestety bez skutku robie to poprzez przejsciowke z TV-out z GF5200 (4pin) czy to ma znaczenie jaka sie ma przejsciowke 4pin i 7pin ?? w sklepie mi powiedzieli ze nie ale wole sie upewnic u kogoc kto sie tym juz bawil czy to jest przejsciowka czy uwalone wyjscie TV-out ?? a robilem na catalyst 4.7 i 4.8 jak sie nie myle oraz omega 2.5.90 i za kazdym razem w zakladce ekrany w opcji TV jest przekreslony kabelek tak jakby go nie wykrywal, przy wczesniejszych sterownikach ati chyba 4.8 byla opcja wymuszaj polaczenie z TV to w opcji tej telewizorek sie swiecil ale i tak na ekranie TV nie bylo nic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 No baaaa. Musi byc przejsciowka od ATI :P Inaczej [gluteus maximus] zbita :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zgadza się... Ja też kiedyś próbowałem na mojej poprzedniej karcie kabelkiem od geforce (przejściówka) doprowadzić sygnał i nic z tego nie wyszło. A dorwałem od ATI - od razu zadziałało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 No baaaa. Musi byc przejsciowka od ATI :P Inaczej [gluteus maximus] zbita :D to mnie troche pocieszyles :] bo myslalem ze spalilem wyjscie tv-out chociaz bylem przekonany ze TV mialem wylaczony jak wkladalem ale za to jak do kompa wkladalem to komp byl zapalony :] aaa jeszcze jedno bo dostalem 2 kable do tej Ati jeden to compos... --> composit... czyli chinch na chinch oraz drugi to s-video-->s-video i ten wlasnie s-video tez jest 4 pinowy i to mnie dziwi :( ze dali 4pinowy kabet do wyjscie 7pinowego czy to musi byc koniecznie przejsciowka ati czy cos takiego moze byc http://allegro.pl/show_item.php?item=33500533 no a ja mam dokladnie taka sama jak na tych 2 ostatnich zdjeciach takie daja do gf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zgadza się... Ja też kiedyś próbowałem na mojej poprzedniej karcie kabelkiem od geforce (przejściówka) doprowadzić sygnał i nic z tego nie wyszło. A dorwałem od ATI - od razu zadziałało. ehhh ci "fachmani" w sklepach od razu mi tu cos smierdzialo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 ja też mam po zmianie karty to dziwne wyjście 7 pinowe oczywiście normalnie podłączyłem do niego zwykły kabel s-video (4piny) i normalnie działa w TV też mam S-video!!! ale zastanawiam się czy są jakieś może lepsze kable które wykorzystują te 7 pinów co by dało lepszą jakość w TV jakiś gościu mi ściemniał że trzeba sobie samemu taki kabelek zrobić żeby mieć pełne s-video tz. z jednej strony ta 7 -demka a z drugiej polutować do Euro i bedzie gites ( że mam sobie w necie poszukać??) ale coś mu nie wierze chyba sobie to wymyślił jak by ktoś coś słyszał to niech napisze będę wdzięczny!!!! :wink: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Gościu nie wie co mówi - ty już masz pełne s-video (4 piny) pozostałe są wykorzystywane jeśli karta ma vivo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...