piterjazz Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Witam, Chcialem sie dowiedziec jaki ram 512 400 byscie mi polecili do plyty MSI K8N Neo Platinum i procesora amd athlon 64 3000+ Czemu te ceny sa takie dziwne i rozne :) ? Ja juz nie mam pieniedzy zatem najchetniej kupilbym cos najtanszego ale tez nie chce kupic czegos zlego. prosze o pomoc. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 W topiku nt. tej płyty założonego przez Seraphine'a ludzie używają GeIL UltraX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 jeśli nie masz kasy to używane BH5/6 Hynix D43 VDATA GoodRAM 400 a jesli masz kasę to imho dobre BH5 lub najlepiej TCCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...