bruce Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 http://www.onet.pl/8cd az zal komentowac :( ble..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 To nie zmierza w dobrym kierunku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 prawda jest taka ze takiej bys nie wyprosil z lozka co prawda wszystkie stuczne + usmiech zdradziecki ale juz takie czasy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Straszne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Oglądając te foty miałem wrażenie, że coś jest nie tak z tymi buziaczkami. Subiektywnie oceniając to przynajmniej u dwuch plastyk pracował nad ustami, nosem oraz problem anoreksji za większością lub przed nimi. Życie modelki to parę lat na topie potem kopa w chudą du.....e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 u mnie w klasie sa ladniejsze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 u mnie w klasie sa ladniejsze :/Dasz zdjęcie?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 komercja, sztuczny usmiech, ksztyna sexu, kilo polityki, zlosc i mamy miss... ja czekalem zawsze na miss afganistanu - ktora nigdy nie zdjella tego swojego stroju ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ja idąc przez miasto znajdę o wiele więcej ładniejszych ;) Mówcie co chcecie, ale to nawet nie jest ładne... Chyba że one są oceniane przez sędziów od pasa w dół :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ja bez problemu ze zdjc moich znajomych wygrzebie niejedno zdjecie kobiet piekniejszych..... tylko watpie by chcialy sie one znalezc na necie EDIT: ja idąc przez miasto znajdę o wiele więcej ładniejszych ;) Mówcie co chcecie, ale to nawet nie jest ładne... Chyba że one są oceniane przez sędziów od pasa w dół :P od szyi w dol tez ujdzie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 A fuj ale brzydkie te baby :/ ale jak sie pewnie przespaly z kims zeby zajac dobre miejsce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Każda potwora znajdzie swego adoratora. Jak by co do czego to i te by poszły by w wielkim tłoku jak to stary prezydent powiedział "nie chcę ale musze", na bezrybiu i rak ryba. Jak to kumpel mówi a to ta brzydsza nie potrzebuje To moje spojrzenie ale z przymrużeniem oka ;) Pozdrawiam PS Przepraszam za te przymrużenie piękniejszą stronę ludzkości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Niektóre są ładne nie da si eukryc. ale mi się kompletnie nie podobają.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ja ciach!le za takie mordy to nawet przed smiercia bym je ciach!l z lozka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 OMFG :o WAS IS DAS? :o u mnie w wiosce ladniejsze sa :P juz nie mowiac o... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 e tam jak by zdjac tapetę, koński uśmich, mniej pasty na inszym ciele to może by jedną dyskotuke "poszed" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 pok pok pokemon tazo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Im to chyba te usmiechy przykelajli superglutem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 http://www.onet.pl/8cd az zal komentowac :( ble..... O czym Wy pieprzycie ? Odpalam link, a tam jakis Barosso ? Co to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 a byky fotki kandydatek namiss world czy jakos tak - niewiele straciles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Co to za link ? Bo mi info o jakichs eurodeputowanych wyswietla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Co to za link ? Bo mi info o jakichs eurodeputowanych wyswietla... no wlasnie piszemy o ich wdzieku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 ktos chyba wycial linka .... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Na onecie zmienili linki bo mieli za dużo wejsc z tego forum :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 linki newsow na onecie sie zmieniaja just po prostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Nie dziwie sie, ze Barosso wam sie nie podoba... :? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 codziennie sa nowe wiadomosci na tych samych linkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 prawda jest taka ze takiej bys nie wyprosil z lozkaJesteś pewien? Wole całować się z którąś dziewczyną z klasy,niż z tym czymś :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Mi wyświetla o sejmowej komisji sledczej do spraw orlenu!!!!! Myślalem że będe heftał! Polityka - Błeee! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 prawda jest taka ze takiej bys nie wyprosil z lozkajak by w kominiarce byla to moze nie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...