Skocz do zawartości
ducat

Wcieło mi gdzies pasek Explorera!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie wstyd mi o to pisać, bo troche juz lat spędziłem przed kompem a tu taki trywialny problemik i niemogę sobie z nim poradzić.

A mianowicie wcieło mi pasek w explorerze, plik edycja itd, guziki cofnij kopiuj itp, pasek adresu,- poprostu gdy otwieram jakiś katalog widze tylko okno z ikonami i nic więcej, radze sobie jakos bo pamietam skjróty klawiszowe najbardziej potrzebnych funkcji.

Ale niech mi ktos podpowie jak to wszystko wyprostować.

Dodam ze ma WindozeXP

Dzięki :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze chciałbym cos wyjasnic, kolego spójrz na datę tamtego posta i mojego, jezeli szukajka która bądź co bądź niegryzie potrafi wyszukać informacje w postach które dopiero powstaną to jest naprawdę zaje..... , sorak ze pozwoliłem sobie na te żart wielkie THX za odzew.

Wracajac do tamtych odpowiedzi, viruska trojana i innego shitu niemam napewno, ale mam zato moja ukochana dziewczynę (nigdy ale to nigdy niedopuszczajcie do tego zęby przebywały z windowsem sam na sam bo będzie katastrofa, linuks se poradzi bez problemu, ale windoze te kochane stworzenia potrafia tak rozjechać ze cieżko potem wszystko wyprostowac, wiem co mówie ....)

Na pomysł z TWEAKamiXP własnie wpadłem kilka godzin temu juz sciągnąłem, i jak wruce do domu (bo z netu kozystam w work'u ) sprubuje coś z tym zrobić.

A tego Start->Uruchom: secpol.msc to powiem szczerze nieznam,

mam nadzieję ze idzie to jakoś odkręcić, bez format c:/q ---> d: ---> ghost (naszczeście hehe)

THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.. , sorak ze pozwoliłem sobie na te żart wielkie THX za odzew.

nic nie szkodzi..

rzeczywiscie, o ile szukajka dobrze wyszukuje zasoby o tyle wyszukiwanie w czasie lezy chyba poza jej mozliwosciami...

nie zwracalem uwagi na daty, po prostu poszukalem postow od ostatniego logowania i sila rzeczy tamten byl wczesniej na liscie...

A tego Start->Uruchom: secpol.msc to powiem szczerze nieznam,

jest tego wiecej - zrob tak:

dir c:*.msc /s

zobaczysz liste pozostalych plikow dla konsoli MMC - przy jej pomocy obywa sie wiekszosc zarzadzania systemem, nazwy sa w miare zrozumiale...

a co do problemu, to raczej powinno sie obejsc bez formata..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi