ufo.terror Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 witam! chcialbym sobie zrobic wc. jaki blok mam wybrac z www.bloki.pl? i odrazu jakie do niego węże? na blok chcialbym wydac nie wiecej niz 120 zl. aktualnie mam durona 900 ale wkrotce bede kupowal athlona 2500 i podkrece go na 3200. wiec co polecacie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 A może najpierw poczytaj trochę forum zanim zadasz pytanie. http://www.bloki.webpark.pl/index.php?name=aisak1 http://www.bloki.webpark.pl/index.php?name=spiderexpx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 tylko 2500 @ 3200 :( szkoda :P uzyj search :P hehe duzo tego było kup se powerX ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 a ja ci proponuje cos sprawdzonego i taniego , spider extreme z bloki.pl , na allegro po 84 zl a bloczek wydajny :) patrz moj opis :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 hmm a co myslicie o tym: http://www.bloki.webpark.pl/index.php?name=ns ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 to ja zrobie sobie chyba taka konfiguracje jak ma VerB :D. Chlodniczka od Kadeta, pompka Atman AT 305, blok Spider extreme :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 to ja zrobie sobie chyba taka konfiguracje jak ma VerB :D. Chlodniczka od Kadeta, pompka Atman AT 305, blok Spider extreme :D to ja zrobie sobie chyba taka konfiguracje jak ma VerB :D. Chlodniczka od Kadeta, pompka Atman AT 305, blok Spider extreme :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 sory za ten balagan z postami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 zamiast przepraszać, trzeba było usuwać dopóki ktoś nie odpisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 jak masz zamiar krecic 2500+ na 3200+ to lepiej kup sobie jakiesgos thermalrighta zlbo gigabyta 3d bedziesz mial taniej i ciszej . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 tzn nie do 3200 tylko troche wiecej :P. a glosny jest ten spider ex? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 hehehe jak spider extreme ma byc glosny skoro to blok wodny a wnim tylko woda sobie plywa ?? takie WC jak ja mam wcale nie jest drogie :wink: za wszystko kolo 230 zl z wezami , cybantami , wentylkiem na kadeta i pojemnikiem na pompke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 VerB: zdaje sie na Ciebie i kupuje tego Spider extreme :) (na allegro). Sorry goscie ale to moje pierwsze WC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 dla mnie bloczek swoja cena jest rewelka i do tego dochodzi jego wydajnosc za te cene :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 A ja powiem że Spiderek jest głośny !!! :P ;) Jak dałem pompke na maksa to zaczoł buczeć .... i co z tego że pompka od C.O. z przepływem 3,5m3/h :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...