prov1der Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Jak w temacie -> chodzi mi o GV-R96P128DU. Zauważyłem, że mało jest sklepów w których można tą kartę kupić, oprócz sirius.pl Nie chodzi mi o jakieś wielkie podkręcanie -> dlatego zwracam się z prośbą czy za tą cenę (695zł) opłaca się kupić. Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Nie opłaca się jej kupować, bo ta karta ma taktowania modelu 9600XT, który jest tańszy o kilkadziesiąt złotych. Jeżeli chcesz kupić nową kartę w tym przedziale cenowym, to wybierz radeona 9600XT. Oczywiście lepszy byłby radeon 9800se z gwarancją modowalności, ale trochę ciężko je dostać, a czasem zdarza się, że mimo wszystko są drobne artefakty w obrazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damek Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Popieram przedmówcę. Za tą cenę sie na pewno nie opłaci. Poszukaj jakiegoś modowalnego R9800SE, lub tańszego ale lepszego 9500pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 za 7 stow to spokojnie znajdziesz radzia 9700 na allegro ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prov1der Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Uff... troszeczke namieszaliście mi w głowie... Teraz już nie mam pojęcia co wybrać ; ) W takim razie dorzadźcie coś do 700 zł, najlepiej Radeon`a, tylko zaznaczam, że w podkręcanie raczej nie będę się "bawił" Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 9800se@pro jak z podpisu 699zł, tylko nie wiem czy jeszcze dostępne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prov1der Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Hmm... mógłbyś mi tylko podać producenta tej karty? Bo chyba mnie przekonałeś, nie tylko od ciebie słyszałem dobre rzeczy o tej karcie... Tak więc jaki to producent? ; ) Jeśli chodzi ci o Radeon 9800SE Sapphire 128 MB DVI / tv-out bulk (256-bit) to już wiem ; ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Może tutaj jeszcze mają: http://www.pcserwis.neostrada.pl/aukcje/Ra...adeon9800SE.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Proszę bardzo. Mocny Radek do 700PLN: (Tyle, ze nie kupuj w tym slepie, bo drogo! Dałem link poglądowo) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10797 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Może tutaj jeszcze mają: http://www.pcserwis.neostrada.pl/aukcje/Ra...adeon9800SE.htm Jakbyś się zdecydował to wywal od razu to lipne chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 ja bym ssal takiego 9700Pro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33714750 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Hmm... mógłbyś mi tylko podać producenta tej karty? Bo chyba mnie przekonałeś, nie tylko od ciebie słyszałem dobre rzeczy o tej karcie... Tak więc jaki to producent? ; ) Jeśli chodzi ci o Radeon 9800SE Sapphire 128 MB DVI / tv-out bulk (256-bit) to już wiem ; ) Pozdrawiam Mój radek jest firmy Xpert Vision :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...