tomall0 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Witam, mam pytanko sprzet jak w podpisie. Planuje załozenie WC ale na razie pozostane przy wiatraczkach;) W związku z tym mam pytanko, chce wentyle puscic z drugiego zasilacza zeby dac odetchnać Chiftecowi;) ale nie wiem co połączyc w drugiej zasiłce zeby działała nie podłączona do płyty, wiem że trzeba coś połączyć tylko zbytnio nie wiem co;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 jak chcesz wlaczyc zasilacz to wez kawalek druta i 1 koniec wloz w wtyczke zasilki do mobo do kabelka zielonego a 2 koniec do kabelka czarnego i zasilka ruszy. ale troche kicha bo taki zasilacz to dosc duzo pradu bedzie jadl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Moje pytanie brzmi tylko po co?? przeciez wentylki zabieraja kolo 2-3 wat i 0,2-0,4 A a to nie jest zbyt duze obciazenie!!!!!! 2 zasilka to bedzie bardzo duzo pradu prac!!! No chyba ze masz fabryke peiniedzy i cie to nie robi!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chieftec nie wyrabia :?: Dwa połączone zasilacze ATX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...