s0n1c Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 http://crimsonland.reflexive.com/crimsonland/ Sciagnijcie sobie zajefajna minigiera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 ale pelna wersja czy demo?bo sciagalem juz kiedys i demko bylo nie pamietam adresu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 fajny odmozdzacz po ciezkim dniu... normalnie mailem wyniki kolo 500 tys az pewnego dnia ktos wkurzyl mnie niemilosiernie i zrobilem ponad 3mln :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Stare :| Przeszedłem też dodatek. Imho w moim odczuciu nie jest konkurencją dla Alien Shooter- tam to dopiero jest masakra :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Wypasiona gierka, swego czasu to sie po 5mln tluklo :D Ale juz dawno nie gralem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Ja niedawno ją dorwałem i muszę powiedzieć, że zanim się zorientowałem to 4 godzinki mi uciekły jak 15min. Prosta i bardzo fajna. Ja podczas tych 4h grałem etapy, a jak odpaliłem "survival" to nie nabiłem milionów. heheh tylko ze 140k. Polecam z kumplami pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Ha ja z qmplem na hardcore przeszedłem 4 dni siedzenia nad jedną misja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Ja hardcore przeszedłem bez używania bonusów ( bo nie wiedziałem, że istnieją :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_t2 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 oooo ja w tą gre grałem ze 4 miechy temu..... i mi sie bardzoo podobała... przeszłem demo :> bo pełną wersję nie wiem z kąd ściągnac... Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 My z qmplem 2 razy przechodziliśmy ale hardoce jest czasem niemożliwy trzeba mieć fart żeby broń trafi bo tak to koniec. a na 2 to chyba trudniej jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 My z qmplem 2 razy przechodziliśmy ale hardoce jest czasem niemożliwy trzeba mieć fart żeby broń trafi bo tak to koniec. a na 2 to chyba trudniej jest ?? 1114170[/snapback] a tam gadacie ;] szukalem topica o crimsonie i skoro jest to odswiezam zamiast tworzyc nowy gra w to ktos :)? jak tak to podajcie wyniki w survival . moj rekord poki co kolo 4mln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) Grę polecił mi mój kumpel, na początku nie bardzo nawet chciało mi sie ją otwierać. I to był błąd :) . Gra jest po prostu genialna, po cięzkim dniu na uczelni (8 godzin wykładów, w tym wytrzymałość i PKM :) ) jak znalazł. Coś Cię wkurzyło, zagraj w Crimsonlanda, poczujesz sie odprężony :) . Świetna muza i klimat. Myślałem, ze moje 2mln 100tys punktów w survivalu coś znaczą, ale widzę, że się myliłem :) . A próbował ktoś może przejśc jak najszybciej misję 3.3 (the killing)?? Mój rekord to 62 sekundy (oczywiście na hardcore) i od dłuższego nie mogę go poprawić. No i poprawiłem:), nowy rekord 59 sekund, a w survivalu 12 mln 402 tys 208 pktów (nie pomyliłem się, dokładnie tyle :) ). Ktoś kiedyś miał lepszy?? Edytowane 30 Października 2005 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Hardcire jest o tyle dziki, że jak nie dostaniesz dobrej broni na początku to kichca. Z qmplem chyba co rok od nowa gramy :D ale zabawa jest wyśmienita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 No co jest, chłopaki, nikt nie podejmuje wyzwania?? :) Niech ktos spróbuje mnie pobić :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Była kiedyś bardzo podobna gierka. Tak samo, też widok z góry rozwalało się zielonkawych obcych. Może ktoś pamięta tytuł? Była dodana do miesięcznika chip przed rokiem 2000 i pracowała w rozdziałce max 640x480. Według mnie była lepsza od bardzo fajnego Crimsoland. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Alien shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Alien shooter 1717435[/snapback] Alien shooter też jest fajny - przeszedłem całego. Ale to nie alien shooter. Tamta gra zajmowała kilka MB i akcja rozgrywała się na jednej pustej planszy tak jak w Crimsoland i widok był pod kątem prostym z góry (nie 45 jak alien shooter). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Polecam DEADHUNT, fajny jest :) http://www.deadhunt.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Czy udało się Wam uruchomić Crimsoland w rozdzielczości ponad 1024x768? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Mi się udało, i to na 2 róznych kompach (tych z opisu). Chłopaki, nie chce być nieuprzejmy, ale to post o Crimsonlandzie, więc piszcie o nim :) . Czyli nie ma nikogo, kto by uzyskał lepsze wyniki ode mnie? To co ja teraz będę w życiu robił, straciłem cel :D . Edytowane 26 Października 2005 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Mi się udało, i to na 2 róznych kompach (tych z opisu). Chłopaki, nie chce być nieuprzejmy, ale to post o Crimsonlandzie, więc piszcie o nim :) . Czyli nie ma nikogo, kto by uzyskał lepsze wyniki ode mnie? To co ja teraz będę w życiu robił, straciłem cel :D . 1720816[/snapback] Zassałem z tąd Crimsoland i w tej wersji najwyższa rozdziałka to 1024x768 32 bit. Jak udało Ci się odpalić w wyższej i w jakiej grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 hmm, dziwna sprawa, mam wersję 1.9.8. i faktycznie nie da sie ustawić wiekszej rozdziałki, ale wczesniej miałem wersję chyba 1.8.0., ale nie jestem pewien, i dało sie ustawić wiekszą rozdziałkę niż 1024x768. Sam juz nie wiem, a może tylko mi się wydawało :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huhpro Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ma ktoś polską wersje Crimsonland? Chodzi mi tutaj o to: kiedy jest lvl up na survival to się wybiera jedną z np. czterech opcji, co nie? To żeby był opis po polsku... Pomożecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 O ile pamiętam to opisiki perków są krótkie i proste, nawet ze słownikiem możesz sobie przetłumaczyć. Nie mówiąc już o tym, że są strony które zawierają rozpiski, np. ta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...