pavełek Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 tak własnie jak to zrobić gdy amp lub WMP czy inny player gra zrobie Print Screena i wkleje go do np. painta to widze wszystko oprócz najważniejszego - momentu w playerze (klatki) Jest za to czarne pole. Tak wiec jak uchwycić dany moment z klipu bo mi coś nie idzie... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Ja to robię tak, otwieram film, daję full screen, robię pauzę, naciskam Print Screen, minimalizuję playera, ale nie zmieniam wielkości obrazu (dalej jest full screen), otwieram Painta i wklejam. U mnie taki sposób działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36307 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ja jak przeglądam film VIEWiórką z total commandera (F3) to moge robic normalne print screeny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...