Arias Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 No właśnie jak w temacie. Czy ktoś wie jak to zrobić (bez reinstal) bez żadnych dodatkowych programów tylko w jak naj prostszy sposób. Ikona dysu została zmieniona przez niewiem co bo kumpel cos instalował cos kopał i są zmienione. Chodzi o przywrócenie do systemowych. Z góry THX ps. Szukam od wczoraj i lipa "nima" Jak ktoś wie gdzie to jest to prosze o linka. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 jesli tylko jednego dysku, to przez umieszczenie pliku autorun.inf w glownym katalogu - wystarczy go usunac, aby wrocila standardowa ikona (taki plik inf mozna znalezc na pierwszej, lepszej plycie) jesli wszystkie na raz sa zmienione i sa takei same, to w dowolnym oknie exploratora dajesz: Narzedzia->Opcje folderow->Typy plikow i szukasz 'Dysk' , potem Zaawansowane i Zmien ikone.. chyba jakos tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Ok dzięki za pomoc. Jak sie dzisiaj dobrałem do kompa to jeszcze dziwniejsze rzeczy sie działy tzn jak Chciałem otworzyć np. dysk F:/ to uruchamiała mi sie wyszukiwarka plików po tym powaliło mnie na nogi. Pomogłem sobie przywracaniem systemu i narazie jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...