adabu Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Witam! Chcem a wlasciwie powinienem zainstalowac dodatkowo do Win98 Windowsa 98 rosyjskiego na jednym dysku. Windowsy mam ale nie wiem jak najlepiej by to zrobić (najszybciej i najprościej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Witam! Chcem a wlasciwie powinienem zainstalowac dodatkowo do Win98 Windowsa 98 rosyjskiego na jednym dysku. Windowsy mam ale nie wiem jak najlepiej by to zrobić (najszybciej i najprościej) Ściagnij z Windows Update poprawke dotyczacą rosyjskiego menu dialogowego i ja zainstaluj. To jest chyba najprostsze rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adabu Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 tak to bedzie proste ale cz bede mógł zainstalowac Office RUS czy jakis inny edytor textowy czeka mnie troche pisania po rosyjsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Masz mozliwosc zmiany ustawien klawiatury. Mozesz przeciez dosac Rosyjski lub Rosyjski (maszynistki) i pisac w tym jezyku... tak, czy tak - problemem bedzie jedynie twoja klawiatura (znaki sie nie pokrywaja :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...