IRZYN Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Mam taki o to problem od kilku dni co jakkis czas samoistnie resetuje mi sie komp i potem są problemy z jego odpaleniem. Zmierzyłem napięcia i mnie troche to zdziwiło zamias 5v- 6,4v A ZAMIAST 12V- 14,6 ODZIWO WSZYSTKO CHODZI ZASILACZ sie cholernie grzeje Zrobiłem też ciekawe doswiadczenie jak miałem włączone SETI@ to napięcie wynosiło 14,6 a jak wyłączyłem to spadło (przecież powinno być na odwrót) Czy to oznacza wymiane zasilacza???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Na twoim miejscu sprawdziłbym jeszcze raz miernikiem i jeżeli jest tak jak piszesz to odłączyłbym go natychmiast. Nie ryzykuj uszkodzenia sprzętu !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wiec powiem Ci tak . Kiedys tez mi sie komp sam wylaczal (resetowal). Po jakims czasie pojawily sie problemy w wlaczaniem go,szczegolnie z rana. Okazalo sie,ze to zasilacz. Zmien go na inny np. pozyczony i zobacz jak sie sprawy maja. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Sprawdź czy w BIOSie masz też takie "dziwne" napięcia. Jeżeli tak to szybko wyjmuj go z kompa jeżeli niechcesz popalić sobie sprzętu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Jakie to niesprawiedliwe. Jedni mają za mało a inni za dużo :lol: :lol: :lol: Prawda Rafał :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...