Loozak21 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Moja karta to Sapphire Radeon9550(128MB ddr, 128-bitowa,pamięci-5ns-Hynix) i mam taki problem. Otóż RivaTuner nie pokazuje mi informacji o mojej karcie(w tym okienku gdzie powinny być model karty,pamięć MB, pamieć magistrala BIT i bios) tylko pisze: No additional information. Mam stery Catalyst4.8 CO JEST Qrcze Pozdrawiam i prosze o jakieś sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Moja karta to Sapphire Radeon9550(128MB ddr, 128-bitowa,pamięci-5ns-Hynix) i mam taki problem. Otóż RivaTuner nie pokazuje mi informacji o mojej karcie(w tym okienku gdzie powinny być model karty,pamięć MB, pamieć magistrala BIT i bios) tylko pisze: No additional information. Mam stery Catalyst4.8 CO JEST Qrcze Pozdrawiam i prosze o jakieś sugestie. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=75130&start=4050 Polecam ten wątek,pewnie tam coś znajdziesz, a jeżeli nie, to możesz przecież zapytać o to samo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Ludzie k.... przestańcie z tym odsyłaniem do "książek"! Powodów dla których ktoś nie może lub nie chce czytać ponad 100 stron wątku może być wiele np. - modem - padł mu komp, korzysta u kolegi, w pracy, w kafejce - ma internet ale chodzi b. wolno - nie ma czasu, ochoty - nie lubi lania wody - zadając pytanie w wątku, w którym bierze udział mnóstwo osób i tak ma małą szansę na odpowiedź Tym bardziej że gość pisze konkretnie o problemie, konfig podany a nie "pomocy", "mam problem" Sorry, musiałem... Mojego Gigabyta też RT 2.15 nie rozpoznawał ale nie wiem dlaczego, być może jest to związane z blokadą podkręcania w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...