Skocz do zawartości
Loozak21

RivaTuner RC15 nie pokazuje informacji o karcie Radeon9550

Rekomendowane odpowiedzi

Moja karta to Sapphire Radeon9550(128MB ddr, 128-bitowa,pamięci-5ns-Hynix) i mam taki problem. Otóż RivaTuner nie pokazuje mi informacji o mojej karcie(w tym okienku gdzie powinny być model karty,pamięć MB, pamieć magistrala BIT i bios) tylko pisze: No additional information. Mam stery Catalyst4.8

CO JEST Qrcze

Pozdrawiam i prosze o jakieś sugestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja karta to Sapphire Radeon9550(128MB ddr, 128-bitowa,pamięci-5ns-Hynix) i mam taki problem. Otóż RivaTuner nie pokazuje mi informacji o mojej karcie(w tym okienku gdzie powinny być model karty,pamięć MB, pamieć magistrala BIT i bios) tylko pisze: No additional information. Mam stery Catalyst4.8

CO JEST Qrcze            

Pozdrawiam i prosze o jakieś sugestie.

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=75130&start=4050

Polecam ten wątek,pewnie tam coś znajdziesz, a jeżeli nie, to możesz przecież zapytać o to samo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie k.... przestańcie z tym odsyłaniem do "książek"! Powodów dla których ktoś nie może lub nie chce czytać ponad 100 stron wątku może być wiele np.

- modem

- padł mu komp, korzysta u kolegi, w pracy, w kafejce

- ma internet ale chodzi b. wolno

- nie ma czasu, ochoty

- nie lubi lania wody

- zadając pytanie w wątku, w którym bierze udział mnóstwo osób i tak ma małą szansę na odpowiedź

Tym bardziej że gość pisze konkretnie o problemie, konfig podany a nie "pomocy", "mam problem"

Sorry, musiałem...

Mojego Gigabyta też RT 2.15 nie rozpoznawał ale nie wiem dlaczego, być może jest to związane z blokadą podkręcania w biosie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi