Shadow51 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Mam okolo 1800 -2000 zl. Zmieniam sobie kompa i chcialem tez b. dobry dzwiek. Czytalem troche i wybralem Gigaworksy 750. Muzyczna karta to bedzie Audigy 2 ZS. Niektorzy koledzy jednak mowia ze lepiej cos samemu zlozyc.. Czy to dobry wybor ?? Glosniki maja sluzyc glownie do gier i filmow i czasem music. Czy warto to brac czy cos innego w tej cenie ? Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Taniej i lepiej by wyszedl ampli + tannoy FX5.1 :ppp oczywiscie jesli chodzi o muzyke i gry:p Jednak nie ma jak dobre stereo^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow51 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 A obsluguje systemy EAX w grach ?? Bo mi na tym zalezy. I co z filmami ? Bo szczeze mowiac to na music mi najmniej zalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...