M@rT!N Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Na stronie http://www.thq.com/wwf_raw/Downloads.asp pokazalo sie demo Wolnej Amerykanki z Rockiem w roli glownej - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Suuuper. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Ściągnąłem zainstalowałem i musze powiedzieć że sie rozczarowałem... :cry: Kiedys gralem w taką fajną gierke tylko nie pamietam tytułu. Też traktowała o WWF ale byla o wiele szybsza i miodnaaaa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 wlasnie zgrywam zobaczymy to cudo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Mnie sie podoba ;) niektore walki trwaja naprawde dlugo, tylko sterowanie srednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 dla mnie moze byc, pograc mozna:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Witam! Dostałem tą zajebistą gierkę - wrestling!!!! Po prostu zajebioza..... Niestety nie mam do niej instrukcji obsługi :wink: Więc zwracam się do ludzi którzy mają stałke ( bo ja mam modem ), aby pomogli mi coś o tej grze znależć... Głównie chodzi mi o ciosy, kody itp. Z góry tkanks!!! Opis na WP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Próbuj kursory leżące pod lewą ręką (A,W,D,X) oraz również pomocna w sytuajcjach jest S :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadus15 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Witam was wszytskich na forum dyskusyjnum o wwe raw . Uważam że gra na kapa jest fajna lecz nie jest zbytnio realistyczna.Co mam na myśli mianowicie nie leje sie krew nie mozna wykonywac wszytskich trikow i zawodnika nie sprawia zadnego bolu. Jest wwe raw samcdown ale to jest gra tylko na X box i na ps . Ijest sto razy lepsza od wwe raw na kapa . Pozdro dla wszystkich :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...