Robi25 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 " Instrukcja spod "0x77f52b6a" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00000067". Pamięć nie może być "written". Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji Kliknij przycisk Anuluj, aby rozpocząć debugowanie programu. - Czy ktoś miał podobny komunikat?? i czy ktoś może mi coś poradzić, żeby ten komunikat mi się nie pokazywał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 sprawdź pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Przeczysc kompa w srodku (wyciag i obejrzyj dokladnie kosci pamieci, czy z nimi wszystko ok) Zapusc jaki program do testowania pamieci.. np. MemTest : http://www.mikule.pl/download.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi25 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 pamięć jest ok, sprawdzałem memtestem, to chyba nie jest problem sprzętowy tylko raczej programowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 w takim razie: kiedy sie pojawia problem (podczas jakiej czynnosci)? od kiedy? czy od wtedy cos zmieniales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...