Lucaz Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Zniknął mi pasek "z przyciskami wstecz, dalej itp" pasek z "plik, edycja itp" oraz "pasek ze scieżka (adresem)" we wszystkich folderach, nie ważne czy wejde w mój komputer czy panel sterowania nigdzie nie ma tych pasków (oprócz eksploratora windows no i internet eksplorera) Czy komuś sie takie coś zdarzyło? Próbowałem je włączyć, restować ustawienia folderów itd i nic nie pomaga. Jak to włączyć? I druga sprawa, po zainstalowaniu SP2 w ekranie logowania systemu zniknął mi napis "Professional" (wcześniej był), dlaczego? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 widok > pasek narzędzi > przyciski standardowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucaz Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 OK dzieki tylko powiedz mi jak mam wejść w widok itd jak tego paska też nie ma ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 No to możęsz spróbować założyć nowe konto w windowsie, ale mi to wygląda na jakiegoś trojana albo wirusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 albo jakis program do krecenia windowsa... bawiles sie moze takim ostatnio? jesli czujesz sie na silach, to: Start->Uruchom: secpol.msc jesli nie, to zainstaluj Dr Tweak Xp lub Tune Up Utilites 2003... lub cos podobnego do grzebania w czelusciach XP.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucaz Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Wirusy itp raczej nie wchodzą w gre bo sprawdzałem i nic nie ma, sprawdzałem też antywirusem online i też nic nie wykrył. Programami do "kręcenia" windowsa też sie nie bawiłem, w sumie to dopiero wczoraj zainstalowałem tego windowsa i już po jednym dniu się spieprzyło. Tak na marginesie czy jest jakiś "darmowy" program typu XP lite lub inny dzięki któremu można po usuwać te wszystkie pier.doły z XP (messenger, movie maker itp) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Przuwracanie systemu: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFsr.inf,Uninstall messenger RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf,BLC.Remove Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...