Skocz do zawartości
Lucaz

Problem ze zniknięciem "pasków"

Rekomendowane odpowiedzi

Zniknął mi pasek "z przyciskami wstecz, dalej itp" pasek z "plik, edycja itp" oraz "pasek ze scieżka (adresem)" we wszystkich folderach, nie ważne czy wejde w mój komputer czy panel sterowania nigdzie nie ma tych pasków (oprócz eksploratora windows no i internet eksplorera)

Czy komuś sie takie coś zdarzyło? Próbowałem je włączyć, restować ustawienia folderów itd i nic nie pomaga. Jak to włączyć?

I druga sprawa, po zainstalowaniu SP2 w ekranie logowania systemu zniknął mi napis "Professional" (wcześniej był), dlaczego?

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo jakis program do krecenia windowsa...

bawiles sie moze takim ostatnio?

jesli czujesz sie na silach, to:

Start->Uruchom: secpol.msc

jesli nie, to zainstaluj Dr Tweak Xp lub Tune Up Utilites 2003... lub cos podobnego do grzebania w czelusciach XP....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wirusy itp raczej nie wchodzą w gre bo sprawdzałem i nic nie ma, sprawdzałem też antywirusem online i też nic nie wykrył.

Programami do "kręcenia" windowsa też sie nie bawiłem, w sumie to dopiero wczoraj zainstalowałem tego windowsa i już po jednym dniu się spieprzyło.

Tak na marginesie czy jest jakiś "darmowy" program typu XP lite lub inny dzięki któremu można po usuwać te wszystkie pier.doły z XP (messenger, movie maker itp) ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi