Cammel Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 To jest krótki, prawdziwy test psychologiczny: Historia pewnej dziewczyny. Na pogrzebie swojej matki spotyka chłopaka, którego wcześniej nigdy nie widziała. Nieoczekiwanie dostrzega w nim mężczyzne swego życia i w tym samym dniu zakociach!e sie... Kilka dni pózniej dziewczyna zabija swoją siostre. Jaki jest powód zabicia własnej siostry? sluchajcie wypiszcie swe odpowiedzi a o 0:00 podam prawidlowa odowiedz i zobaczymy co bedzie mozna wywnioskowac z waszych odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Ten chłopak to chłopak tej siostry ;) lub też chłopak zakochał się w tej siostrze a ją olał. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Miała nadzieje, ze ten chłopak znowu pojawi sie na pogrzebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Podejrzewam, ze nie najwaznejsze w tym watku bedzie rozwiazanie tylko nasze skojarzenia ;) Ale zabawic sie mozna, czemu nie. Matka byla kochanka ojca tego chlopaka, ktory byl na pogrzebie (w koncu to musia byc jakis znajomy, nie ? ), chlopak byl zazdrosny bo zakochal sie w matce tej dziewczyny (czyli syn i ojciec w jednej kobiecie). Doprowadzilo to do klotni miedzy chlopakiem, a niedoszla macocha-kochanką :D Koles ja zabil i stad ten pogrzeb. Corka zabitej matki dowiedziala sie o tym od swojej siostry, ktora dowiedziala sie od ojca tego chlopaka przy tym jak rowniez bajerzyli na boku. Kochajac juz tego chlopaka nie chciala dopuscic do siebie tych mysli i zabila swoja siostre nie wierzac jej w te wierudne klamstwa (ktore byly oczywiscie prawda). A wszystko to bylo w "Upragnionej miłości 6" - ogladalem to niedawno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Nie mogła go odnaleźć więc zabiła własną siostrę majac nadzieję ze na pogrzebie znowu sie pojawi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 dziewczyna zabiła siostre bo dowiedziała sie że ma dziecko z tym chłopakiem a matka zmarła bo dowiedziała sie że córka urodzi dziecko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 macie racje też tak może własnie być :) że zabiła ją po to bo miała nadzieje że koleś na pogrzebie się zjawi :) swoją drogą ciekawa zabawa to może zaczniemy pisać scenariusze do brazylijskich seriali hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 google rox ! znam odpowiedz ;] juz widac ze paru osobom trzeba bedzie profilaktycznie dac bana bo nie bedziecie zadowoleni z wynikow psychotestu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Tez juz wiem kto podal "prawidlowa" odpowiedz :D mamy posrod siebie seryjnych zabojcow hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Bo zupa byla za slona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 sluchajcie ale bawmy sie :)) prosze nie mowic odpowiedzi!!! hmmmm ale po malu zaczynam sie bac tutaj ludzikow:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Test na psychopatyczne skłoności, gdzieś to przerabiałem, chce jeszcze raz spotkać chłopca którego widziała na pogrzebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Chciała żeby jej siostrzenicy przytrafiło się to samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Łeee stare ja to juz z rok temu znalem :/ "Bo chciala znowu zobacyc tego chlopaka" ehh :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 to jest tak ..... ona czyli ta dziewczyna co się zakochała ( nazwijmy ja Betinia ) miała chomika .. pewnego dnia chomik zmarł śmiercią naturalną ( był już w podeszłym wieku ) W rozpaczy i żalu nasza bohaterka wyrywa sobie włosy, nie mogąc pogodzić się z zaistaniałą systuacją. Następnie dziwnym przypadkiem idąc rano po ziemniaki potyka się o źle ułożony krawężnik i ląduje w szpitalu ze zwichniętym nadgarstkiem. Niestety ten pechowy łańcuszek, nie przerwał się i nie skończyło się tylko na tym wypadku. W szpitalu dochodzi do straszliwej pomyłki. Z powodu braku wlosów, lekarz bierze Betinię za kobietę z rekiem piersi, ponieważ wygląda jak by przechodziła chemioterapie. Ona poddana narkozie nie była w stanie podać argumentów chirurgowi, które mogły by uchronić ją, przed tak straszliwymi następstwami. Jak się domyślacie nasza bohaterka traci obie pólkule cycate. Budzi się dopiero po 2 dniach i doznaje szoku. Dla siebie i całego świata przestała byc kobietą. Zatracając się w najstraszliwszych myślach opuszcza szpital, zapominając o uszkodzonej ręce. Wraca do domu i tam dowiaduje się o zgonie matki, co okazuje się najstraszliwszym ciosem. Sens życia przestał dla niej istnieć choć ...... na pogrzebie gdy go zobaczyła serce zaczęło mocniej jej bić i prawie zemdlała owładnięta szaleństwem miłości. Wiedziała że to jest on. Ten jedyny. Jej połowka. W tej jeden chwili poczuła żę na nowo żyje. Dalej wszystko potoczyło po jej myśli. Nadszedł dzień upragnionego spotkania. Betinia zostawiła swoje silikonowe atrapy piersi i poszla brać prysznic. W tym momencie jej siostra weszla do pokoju zauważając dziwny przedmiot. Nidy nie wiedziała o wypadku Betinii bo ta wstydziła się komukolwiek przyznać ( wiedziała tez że siostra jest strasznie złośliwa i bała się uwag pod swoim adresem). Po skoczonym prysznicu przyłapała siostre w swoim pokoju. Doszło do przepychanki i w pewnym momencie Betinia sięgneła po wazon .. Tego tylko brakowało w naszej histroii. Wazon rozbił czaszke, i część mózgu rozbryzgała się o niebieską ściane...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 A ja nie guglałem ale myślę że nie ma odpowiedzi na to pytanie tylko test polega na tym co mniej wiecej Wy byście zrobili w takiej sytuacji... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 to ja wam troche ulatwie to zadanie i powiem cos co napewno nakieruje was na dobry slad kierowca autbusu ktory przejezdzal codziennie pod jej domem mial na imie Czeslaw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Bo to bylo 1 Listopada i siostra miala nowe futro na cmentarzu :?: 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 to siostra zabiła matke tłuczkiem do mięsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 stare,, GreeN_DG ma rację :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 stare i widze ze sami mordercy na tweaku siedza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 a ja wiem bo mysle :lol: :lol: :lol: jak ten mezczyzna znal matke to i pewnie znal siostre, wiec jak ona zabije siostre to ten mezczyzna tez sie zjawi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 stare,, GreeN_DG ma rację :D wiem :twisted: ciekawe ile osob przeczytało moją wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 hm ja szczerze mowiac nie czytalem ale chyba dobrze odpowiedzialem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Bo chlopak mial wieksze cycki od jej siosty, a ona kochala swoja myszke wiec zatukla siostre cyckami chlopaka i zyli dlugo i szczescliwe - zgadza sie :> NOWE Czym się różni początek XX od poczatku XXI wieku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 LOL! Początkowo przeczytałem tytuł tego wątku jako "Krootki jest psychologiczny (psychiczny)" i myslałem, ze poczytam sobie najazd jakiegos niezadowolonego usera na Krootki'ego :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 bo nakryla siostre jak ją ten chlopak od tylu zapinal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 zabila ja no bo tak... to bylo zabojstwo w szkoku po smierci matki ;/ dostanie najwyzej 5lat ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Siostra podkradla jej tego chlopaka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 NOWE Czym się różni początek XX od poczatku XXI wieku? Niczym tu i tu X : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...