Adam_TVS Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Powoli zabieram się za składanie zestawu WC i mam możliwośc załatwienia sobie chłodnicy Fiata Punto. Co o niej myślicie? Czy takie coś może się przydać? Nie znam się za bardzo na WC więc pytam :) PS Zestaw chcaiłbym do o/c bardziej... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 pokarz foto - napisz cos o niej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 jak jest miedziana to bierz jakieś foto, wymiary, cena wszystko zależy od tego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 No właśnie nie zawiele o niej wiem na razie :):/ Ale kumpel ten co ją ma powiedział mi że jest z zewnątrz aluminiowa a w środku miedziana... tak powinno być, czy to jakaś ściema a ona jest cała aluminiowa :P :?: A ile takie coś by mogło kosztować ?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 mam takie cos w samochodzie, jesli mowisz to chłodnicy to jest ona dosc duza i jest chyba aluminiowa, nagrzewnica tez jest aluminiowa ale mniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 taki lublin tylko 2,5x wiekszy imo cienka lepiej polowac na kadeta. No chyba ze masz za free nie chcesz jej zmiescic w budzie i wisi ci ile bedzie miejsca zajmowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielki_p Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 widziałem ją w sklepie, ciezko ci bedzie załozyc na nia weże bo nie ma krócców tylko otwory, trudno to będzie uszczelnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...