lazarpl Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 przeszukalem kilkaset (serio) stron i nie ma nigdzie BIOSU takiego ktory mialem. moj brat bawil sie w podkrecanie karty i oczywiscie nie zapisal orginalnego BIOS`a. Moj Radeon - to radeon 9000 128 Ram (samsung) - |jakis nie firmowy bo nie ma na nim nic co moglo by wskazywac co to za firma - ma jedynie srebne aluminiowe "felgi" na procku graficznym z naklejka ATI| w winxp wykrywany jest jako Radeon 9000 teraz mam sapphire 9000 atlans pro - i na tym sterowniki omegi dzialaja ale wyskakuja w grach krzaki a catalysty najnowsze nie dzialaja wogole.. prosze o pomoc PS. taki sam temat napisalem w dziale BIOS - mysle ze to tyczy jednego jak i drugiego z gory thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Podaj wielkość tego Biosu oraz jak najwięcej danych np z flashroma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazarpl Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 wlasnie o to chodzi ze starego BIOSU nie mam ani nie moge powiedziec o nim niczego. Jedyne co wiem to ze karta ma pamieci SAMSUNGA, radiatorek (nie wiatraczek tylko aluminiowa plytke) z napisem ATI, wiec raczej nie firmowy BIOS Jesli mozecie to zamiescie swoje biosy od radeonow 9000 ( juz umiem na pamiec flashowac BIOS nawet jesli jest zly wgrany wiec bede metoda prob i bledow to robic.) postaram sie jakies zdjecie tego radeona zamiescic ale watpie czy bedzie zdjecie dobrej jakosci jakby cos to prosze pisac na GG: 3017994 lub ramziel@o2.pl z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Poszukaj biosu tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazarpl Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 wlasnie przejrzalek kilkadziesiat stron oto jak wyglada moja karta : http://www.sapphiretech.com/vga/9000.asp tylko ze wszedzie sa SAPPHIRE RADEON 9000 ATLANTIS PRO biosy - a ja potrzebuje do normalnej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Zobacz tu http://www.radeon2.ru/downloads/bios.html przejrzyj temat o kręceniu r9000 bo z tego co pamiętam to chłopaki wymieniali sieBiosami i któryś właśnie takiego może mieć. Pozdrowienia i 3mam kciuki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakky Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Ja sobie sflashowałem biosa i mi karta poszła. Chyba nie ma mozliwości ratunku. Mój złom to oczywiście radek 9000. Flashowałem w atiflashu. Jak jeszcze da się coś zrobić to dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...