Khunu Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wyłożę rzecz jasno. Kumpel kupił durka 900, wsadził na k7s5a, założył wiatrak (o zgrozo, również podobny do mojego...), włączył kompa i po kilku sekundach miał zjaranego doszczętnie proca. GLucik na spodzie radiatora był cały czarny! Koleś próbował podpalić nie zwęglone części gluta zapalniczką i nic. W serwisie powiedzieli mu, że to ewidentnie jego wina (ale proca na szczęście odesłali). Okazało się, że procek był poddany temperaturze około 400 C!!! Czy to jest wogóle możliwe, a jak tak to w jaki sposób??? Bo wiatrak działał i działa dobrze! Czy koleś robi mnie w ciula? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ta temperatura jest możliwa ale nie 400 stopni tylko około 360. Po prostu źle cooler założył i z duraka ma brelok :> Zajżyj na thg tam jest filmik jak podczas q3 zdejmuja coolerki to zobaczysz jak sie ładnie procki rumienią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 założyl nie tak zapchalpastą , podłączylnie takie napięcie ( np. 220 z gniazdka lub potraktowałkto go zapalarką piezoelektryczną) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 zapchalpastą - zachlapał pastą podłączylnie - tego nie moge rozszyfrować potraktowałkto - tego też nie AKa może przetłumaczysz, skąd masz ten akcent już go kiedyś czytałem - to chyba od pifa, albo od fodki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 mam taki kiedy się śpieszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wyglada to na zle zalozony radiator... Skoro procka odeslali to ciekawi mnie to czy uznaja mu reklamacje. Akcent AKa jest dla mnie tez troszkie skaplikowany:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Już wiem podłączylnie - podłączył nie taki napięcie potraktowałkto - potraktował go ktoś zapalarką Kurde ale jestem z siebie dumny :)) Jeszcze sie tylko naucze sznurówki wiązać i już będe gość. :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 (...) Jeszcze sie tylko naucze sznurówki wiązać i już będe gość. :)) Masz na mysli pismo supelkowe? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ta temperatura jest możliwa ale nie 400 stopni tylko około 360. Po prostu źle cooler założył i z duraka ma brelok :> Zajżyj na thg tam jest filmik jak podczas q3 zdejmuja coolerki to zobaczysz jak sie ładnie procki rumienią :) podaj link do tego filmiku :lol: podro.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nie jest to filmik ale zdjecia przed zdjeciem coolera i po Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nie jest to filmik ale zdjecia przed zdjeciem coolera i po no spoczko niech bedzie co chce ale ja chce to zobaczyc dajcie linka plllllllisssssss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nie jest to filmik ale zdjecia przed zdjeciem coolera i po no spoczko niech bedzie co chce ale ja chce to zobaczyc dajcie linka plllllllisssssss http://www.tomshardware.pl/images/THG_CPU_Cooling.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 hyhy, moge qpic tego durnia za dyche :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nie jest to filmik ale zdjecia przed zdjeciem coolera i po no spoczko niech bedzie co chce ale ja chce to zobaczyc dajcie linka plllllllisssssss http://www.tomshardware.pl/images/THG_CPU_Cooling.zip dzieki za link filmik super i tu na nim widac jednoł i chyba jedynoł wyszszosc intela nad AMD intelki sie nei kopcoł a szkoda hehe zartuje amd tez by mogła tak zrobic zeby sie nie kopciło z ich procesorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Zapewne ktoś inteligentny posmarował procka pastą nie - nieprzewodzącą ;) i połączył nią mostki.... he he ja tak zrobiłem...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Zapewne ktoś inteligentny posmarował procka pastą nie - nieprzewodzącą ;) i połączył nią mostki.... he he ja tak zrobiłem...:(:lol: :lol: :lol: :lol: co top za pasta? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Hmm, a moze ten gosc zalozyl radiator spodem do gory :?: :twisted: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 A przypadkiem mu pasta nie wyparowała ??Bo słyszałem,że takowe są ??Albo znowu AMBA grasowała i mu radjator przed założeniem zaj....... ła:twisted: A w tym czasie gość w guaka zasówał!! To i 400 stopni sie zrobiło he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...