Viwaldimar Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Witam, Może to zadam lamerskie pytanie ;). Czy na płycie MSI KT3V - AGP x4 wg instrukcji, pójdzie karta graficzna AGP x8 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Ależ oczywiście :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viwaldimar Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Super wielkie dzięki :). Widzę, że masz taką płytę. Mam zamiar na takiej coś postawić. Na razie mam KT3V oraz Athlona XP 2000+ (AXDA2000DKT3C) dlatego wcześniej pytałem o grafikę. Jak ta KT3V się spisuje u Ciebie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 No cóż: nie jest to nforce2 typu Abit NF-7S, ale jest stabilna i nie ma problemów z ramami typu no-name (przynajmniej u mnie). :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...