beriam Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 witam Zalatwilem sobie za free dosc spory kawal plexy i stwierdzilem, ze moja buda z okienkiem bedzie wygladala o wiele lepiej ,ale ... Czym polaczyc te dwa materialy, ja obecnie mam Super Fix (Uniwersalny klej montazowy firmy Pattex) czy da on rade skleic to na amen :idea: Dodam, ze moje fundusze sa ograniczone :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 sylikonem :D mozesz spróbowac super fix'em ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 ten super fix jest niezly , ale dosc podatny na uszkodzenia mechaniczne [latwo odlazi jak chcesz sie go pozbyc:>] ja uzywam kleju bison epoxy , zajebiaszczy , sklei b.duzo rzeczy. kupilem go w LM za ok 20zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 pozwolcie ze zapytam czym sie tnie plexi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penti Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 hihi dobre pytanie ?? też mnie to zastanawia ja ciołem ... uwaga ... kontówką, bo była pod reką troche mi sie krawedz podtopiła, ale jest przykryta wiec mi to tita :D Przyłanczam się do pytania, na przyszłosć dobrze wiedzieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Na przyszlosc to dobrze poczytac forum.. Naciac mozna nozykiem do tapet, a pozniej lamac, brzeszczotem, albo dremelem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Co do klejenia : ja polecam jakikolwiek klej na bazie żywic epoksydowych np. Distal ( dostepny w Castoramie) Co do cięcia : brzeszczot i machaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Wyrzynara daje se rade tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...