Włodi Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Mam świeżo zainstalowanego windowsa i sterowniki do gf 61.77. W 3dmarku cały czas mam takie dziwne przeskoki, spowolnienia mniej więcej co sekunde(tak go szarpie). Wynik wychodzi właściwie w porządku - 3111pkt. Inne gry takie jak DoomIII chodzą normalnie. Najprawdopodobniej to wina sterowników, bo miałem kiedyś taki sam problem z colinem04 i wtedy pomogła instalacja sytarszych sterów 45.23. Ale ja mam takie pytanko czy da sie jakoś uniknąc tego efektu bez rezygnacji z najnowszych sterowników? Może wiecie co oni dodają do tych najnowszych wersji że takie rzeczy się dzieją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Włodi ty dales te stery 61.77 do tego co masz w podpisie czyli GF2MX400. A przeciez najnowsze stery sa robione pod nowsze karty, fakt dzialaja i starsze ale wszelkie optymalizacjie oraz osiagi sa wlasnie dla kart nowszych. Wiec tym starszym napewno zawsze cos nie bedzie sie podobalo w nowych sterach. Bylo walkowane duzo razy na Forum ze i tak najlepsze osiagi i efekty uzyskuje sie na dentkach do 4X.XX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 To wina karty która nie obsługuje dx 8.1, a do 3Dmarka2001 powinna być karta z dx8.1 i sterów powinienieś dać jakieś 4x.xx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Fastwrite w biosie wyłączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Fastwrite w biosie wyłączone?Przecie na kartach nVidi może być wlączone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 No to widać że pozostaje mi zmiana sterów ;( Tylko żeby się nie okazało że DoomIII zacznie przez to wolniej chodzić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...