Archimonde Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Tu jest link pod którym można "NIBY" kupić X800 XT (nie PE). Sprzedawca ma 0 komentarzy, więc niech obyci z Allegro zinterpretują to ciekawe zjawisko, bo jestem chętny na jakiegoś Radka i takie cudo byłoby najodpowiedniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st551 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 0 komentarzy , płatne przelewem, handluje tylko drogimi zabawkami (laptopy, karty graf). Jeszcze jakby mozna odebrać osobiście to moze coś by z tego było, a tak to uwazam ze sprzedawca jest niepewny. Radze uwazać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 napisałem do goscia...ale wątpie w to zeby miał te x800xt za 1299zł ... TO JEST MÓJ POST NUMER 1000!! :) :) :) :) :) pozdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Bajka na 100%, jeżeli było by to prawdą.... ale co ja będe gdybał, gość kituje i już! Czemu akucja jest wystawiona tylko na 2 dni (jak wszystkie aukcje tego typa)?? I od kiedy dodają do Radków Dooma III?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 nie nie nie no jak na newegg najtaniej jest za $559 bodajże to za 1299 to najwyżej takie co "z tira spadły" jak to się mówi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 o widze ze juz aukcja zostala usunieta przez pracownika allegro :) ciekawe czy zawiesili mu konto czy cos bylo niezgodne z regulaminem:) kto pamieta login tego ziomka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archimonde Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Jakoś sawczukmar72 chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...