KvM Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wszelki pomysły mile widziane. (Dodam tylko, żę nóżek jest sporo do prostowania... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ja bym otoczył taką nóżke papierem (toaletowym) i obcęgami delikatnie prostował... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wszelki pomysły mile widziane. (Dodam tylko, żę nóżek jest sporo do prostowania... ) a co ty robiłeś z tym procem ??? usiadłeś na niego ??? czy co ??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wszelki pomysły mile widziane. (Dodam tylko, żę nóżek jest sporo do prostowania... ) a co ty robiłeś z tym procem ??? usiadłeś na niego ??? czy co ??? :D kupiłem takiego - za 40- zł Duron 700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 prostuj je nozem po kilkanascie naraz, po przekatnych itd.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja prostuje linijką ale nóż też dobry. Ta sama zasada działania. Do linijki to mam instrukcje i jakieś takie kreseczki na niej są jakby kanaliki na nóżki od proca. Chyba coś mnie przygrzało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 bierzesz palec i jazda paznokciem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wszelki pomysły mile widziane. (Dodam tylko, żę nóżek jest sporo do prostowania... )Przedewszystkim delikatnie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wszelki pomysły mile widziane. (Dodam tylko, żę nóżek jest sporo do prostowania... )Jak Ci sie uda to napisz :P jak nie to tez.. powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 wazne zeby sie nie spieszyc! 8) pamiętaj zasadę - pośpiech wrogiem overclockera (latwo wtedy o jakis glupi blad lub przeoczenie, ktory moze nas sporo kosztowac, heh.. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...