Gość majkel84 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Chyba mialeś na myśli <2,5GHz (czyli mniej niż 2,5). Tak to racja, ale przyznasz chyba że dużej różnicy nie odczuje. Zreszta w jego sytuacji raczej grafa jest bardziej potrzebna (i ram) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Ja uzywam mojego ABIT Siluro GeForce4 Ti4200 od ponad 2 lat, a kupilem go za okolo 800 zlotych. Wlasnie robie upgrade do A64, GeForce bedzie mi jeszcze musial sluzyc z rok :P Potem moze kupie jakiegos uzywanego 6800GT lub 6600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Ja mam swojego 4Ti4200 jeszcze dluzej, kupilem go prawie jak tylko wyszły, chodzily wtedy po jakies 950zł. Też nie zamierzam jeszcze jakis czas go zmieniac, ale mysle ze gdzies za pol roku, moze rok juz bede zmuszony, i to nie przez wydajność w grach, lecz to, że gry pod DX9 nie bedą się uruchamiać na mojej karcie (podobnie jak 3Dmark05). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Chyba mialeś na myśli <2,5GHz (czyli mniej niż 2,5). Tak to racja, ale przyznasz chyba że dużej różnicy nie odczuje. Zreszta w jego sytuacji raczej grafa jest bardziej potrzebna (i ram) :D Nie kumam o co Ci chodzi miałem na myśli to co napisałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 No to co ? R9800Pro ? Nie jest to już troche przystarawe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Moim zdaniem najoptymalniej jest kupować karty z półki cenowej okolo 1k. Kiedyś był taka karta GF4Ti, teraz jest to właśnie R9800Pro. Kiedy już bede zmienial karte graficzną, pewnie zmienie na jakąś z szóstej generacji GF lub adekwatnie Ati, bo minie jeszcze trochę czasu (a te karty zdążą stanieć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...