Marcin S Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 witam jak juz wczesniej pisalem chce sobie skompletowac kino. zaczynam od amplitunera, i tu mam do wyboru takie typy DENON AVR 1705 KODA AV 505 ONKYO TX-SR 501 PIONEER vsx-C402 YAMAHA RX-V 450RDS cena wszystkich jest podobna (ok1500). wiekszosc danych raczej znam, ale chodzi mi o opinie dotyczace ww sprzetu / firmy. choc opinie odnosnie konkretnego modelu tez mile beda widizane (lub gdzie moge takowe odnalezc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 ja raczej zaczałbym od głosników... btw - osobiscie wzialbym Yamahe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 lepiej zaczac od glosnikow a konkretnie od przednich - ja tez bym wziol yamahe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 w sprawie glosnikow juz rozmawialem z jednym osobnikiem ;) natomiast juz wyeliminowalem z powyzszego pioniera oraz kode z pozostalych chyba wybiore denona, bo yamaha nie ma gniazd s-video :( a onkyo juz jest wycofywane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 ja raczej zaczałbym od głosników... btw - osobiscie wzialbym Yamahe :)Yamaha pcha w swoje pudełka elektronikę Philipsa, więc nie wiem czy jest to dobry wybór... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Yamaha sux od dawna :) . Denon , H/K to bym wybieral . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...