Vermis Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Czy ktos by mogl rozjasnic taka kwestie jaka umiescilem w temacie, bo mam taka plyta i grafe i ciekaw jestem czy bedzie dzialac. Uruchamialem ja juz ale monitor sie nie chcial wlaczyc. Moze dlatego ze w biosie bylo AGP 4x i ustawiony mode byl na PCI VGA card. Wszystko sie sprowadza do tego czy ta plyta obsluguje takie stare karty jak AGP 1x :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Stare kart graficzne potrzebują napięcia 3.3V. A nowe tylko 1.5V. Jeżeli się myle to niech ktoś mnie poprawi bo nie jestem pewny. Zapewne stąd wynika konflikt. Ewentualnie możesz wyczyścić CMOS i spróbować. Może zadziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Twoja MOBO napweno obsługuje AGPx1 bo musi byc kompatybilna w dól identycznie karta chodząca na AGPx8 musi chodzić na AGPx1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...