bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Nie ma chyba szybszego wiatraka niż ten... puki opis sie nie zmieni bo ma on az!!! 5500 obrotów na SEKUNDE!!! :D sam bym taki chciał ROTF... a jaki tani.... hehehe bierzcie go bo przynajmniej w ciągu najbliższych 5 lat takich niewyprodukują :D http://onet.allegro.pl/showitem.php?item=7332567 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Mój w tej chwili ma 7337 obr/min. W porywach dochodzi do 10000. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 E tam jest wiele szybszych. Mój VOlcano 7+ robil tyle nawet do 5800. Ale wiatraki Delty to cho cho koło 7000 A ten przy SK-800 to chyba 9000 no może nie ten ale w każdym razie jakiś robi kołpo 9000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 I weź z takimi wiatrakami wysiedź. Ja mam 5000 obr/min i już mi jest głośno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nie widzicie ze tam jest napisane NA SEKUNDE A NIE NA MINUTE!! LUDZIE GDZIE MACIE OCZY!!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A ja od razu zauważyłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 dla mnie boxowy intel'a jest glosny z swymi 2400rpm.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Jak sobie takiego wentyla zapuścisz to masz tak jak by F22 przekraczał bariere dzwięku albo concorde startował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 niekonwencjonalne metydy chlodzenia proca rulezzzz hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Patrz jaki ZONK. Jak miałem Volcano 7+ to mi sie wydwało że jest głośny na LOW teraz mam Titana TTC-5TB i mam go puszczonego na 7V ma 2000rpm. Przykotowuje uszy do WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 To ja biore dwa takie i buduje odrzutowiec.. Do takich wiatrakow przydala by sie jeszcze plytka z magistrala do 500 i dzielnikiem 1/15. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 od razu 1/155 co? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 kiedyz zmodoawalem delte i robila prawie (czy wiecej) 20000rpm.... zasilanko miala 52V i sporo ingerencji w elektronike, do ~10000rpm halas mialo straszny (drgania) ale potem zaczelo chodzic gladko jak silnik turbinowy w apaczu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Nie ma chyba szybszego wiatraka niż ten... puki opis sie nie zmieni bo ma on az!!! 5500 obrotów na SEKUNDE!!! :D A mocowany jest śrubami conajmniej o średnicy 15 mm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 20000rpm.... zaczelo chodzic gladko jak silnik turbinowy w apaczu 8) LMAO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 troszke lamerskie pytanie, ale co znaczy to LMAO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 troszke lamerskie pytanie, ale co znaczy to LMAO? Moze chodzilo o MALO ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Nie ma chyba szybszego wiatraka niż ten... puki opis sie nie zmieni bo ma on az!!! 5500 obrotów na SEKUNDE!!! :D sam bym taki chciał ROTF... a jaki tani.... hehehe bierzcie go bo przynajmniej w ciągu najbliższych 5 lat takich niewyprodukują :D http://onet.allegro.pl/showitem.php?item=7332567 nawet fotki nie ma, a chcialem zobaczyc jak takie cudo wyglada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 poszukaj fotki Boinga 737 ma takie 2 wentylatorki po bokach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...