Skocz do zawartości
333kris333

Które Hynix'y?? POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do wyboru HY5DU56822BT-D43 lub HYMD232646B8R-D43

1. Które będą lepsze do OC?

2. Na Abita NF7-S v.2.0 lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 2x256 czy 1x512 i potem dokupić do 1GB?

3. Czy 2x512 w dualu pójdzie na Abicie NF7-S?

Proszę o pomoc.

Dzięki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze oczy czasami moga bolec ale doslownie 1 wątek nizej masz temat wlasnie o hynixach i dokladnie o seri która jest najlepsza.

co do pamieci to na dzien dzisiejszy bralbym 512 a potem dokopil drugie.

Tak 2x512 pojdzie w dualu n abicie nf7-s bo nibyczemu mialoby nie pojsc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do wyboru HY5DU56822BT-D43 lub HYMD232646B8R-D43

1. Które będą lepsze do OC?

2. Na Abita NF7-S v.2.0 lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 2x256 czy 1x512 i potem dokupić do 1GB?

3. Czy 2x512 w dualu pójdzie na Abicie NF7-S?

Proszę o pomoc.

Dzięki :D

1. to sa te same pamieci ktore podales!!!! tylko ze pierwsze oznaczenie jest na kosciach , a to drugie na nalepce...lepsze sa ponoc te z koncowka D8J(zamiast B8R)...ale ja dzis dokupilem B8R i nie widze roznicy w stosunku do D8J (taka mam ta druga kosc)

2. lepiej 1x512...pozniej drugie 512 i jechane...do dzis nie bylem do konca przekonany co do 1GB ramu...ale dzis sie to zmienilo...JESLI MACIE KASE DOKUPUJCIE drugie 512...NAPRAWDEE warto!! roznica kolosalna

3. Pojdzie pod warunkiem zmodowanego biosu z CPC OFF...np. Discovery (ja taki mam)...ze zwylkym abitowym biosem raczej nie pojda...hcoc roznie moze byc...ja musialem dzis wgrac CPC OFF bo system mi wariowal...ale juz jest ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi