Skocz do zawartości
Raf1974

radeon 9550 (konflikt sterowników omega z direktemX 9.0c)???

Rekomendowane odpowiedzi

gra call of duty dal pojedynczego gracza no sterownikach omega i przy direkcie 9.0b chodzi na mojej karcie (radeon 9550) pięknie , natomiast przy direkcie 9.0c zacina się i zawiesza , tylko dla ustawień grafiki ekstra, w pozotałych trybach można grać.

Czy ktoś ma podobne objawy?

W serwis paku2 mamy tylko i wyłącznie direkta 9.0c, a tego właśnie seris paka musiałem wgrać bo w innym przypadku nie mogłem korzystac z netu ( wirus)

O co tu może chodzić?

W miltiplayer gra chodzi pięknie nawet w trybie tekstur ekstra i poczwórnym antiliasingu i anizotropii.

Pięknie również chodzi na direkcie 9.0b

Czy to wina Omeg 2.5.76 czy też coś ze sprzętem.

Przy testowaniu directa narzędziem dxdiag pojawia się komunikat o starszej wersji pliku directX.cpl co może powodować problemy, przynajmniej tak pisze, ale z tego co wiem jest to tylko ikona, pozostałe testy są okey.

Athlon 1,7Xp , Msi Kt 880 delta, Radeon 9550 128 Mb ram (Gigabajt),512 ram 333 dual, 80 GB Cawiar

Czy omegi to sterowniki godne polecenia?

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi