Slayer Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 No, właśnie się zaczął....zobaczymy......idę po piwo :) Kurde...ale teksty....... :lol: :lol: :lol: Jak naturalnie mówią :lol: :lol: Minęło 14 minut...... 8O 8O 8O ....Pozom filmu na poziomie ,,Morderczych Pomidorów" i ,,Facetów w Bieli".......oj.....zaksztusiłem się piwem 8O :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 tja.. niestety racja .. zaUosC normalnie i tyle .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 TO Doktor Dolittle a nie Wiedzmin z psami i konmi ( koniami?? :lol: ) gada! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 włączyłem tak gdzieś w połowie i myślałem że młody Geralt to Ciri :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 polnometrazowy jest lepszy serial strasznie rozciagneli i zaczelo przynudzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Lepiej jednaj przeczytać, chociaż Żebrowskiego dobrze moim zdaniem ucharakteryzowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja tam wole Muminki :mrgreen: LOOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja tam wole Muminki :mrgreen: LOOL A ja Boba Budowniczego. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 "na pohybel s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysynom" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Ja tam wole Muminki :mrgreen: LOOL nic dodac, nic ujac :) a 'wiedzmin'... szkoda slow... ci aktorzy chyba sobie akcent na 'potopie' wyrabiali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja tam wole Muminki :mrgreen: LOOL A ja Boba Budowniczego. 8) Hmmm BobBuidowniczy to na mase koloeś... Ja jednak zawsze bardziej się jarałem klimatami typu "Wiklinowa Zatoka" i "przygody Misia Koralgola" ..Eh... to były czasy... pierwsza bajka jaką widziałem w kolorze ;) Poza tym był kiedyś miszczowy serial "Sąsiedzi".Teraz to poiprostu klasyka!! A co do wiedźmina ... Szkoda słów... Bazyliszek to wygląda jakby był zrobiony z folii na warsztatach w domowym przedszkolu, masa niedoróbek (podobno gdzieś w kadrze jest tabliczka z nazwą nadleśnictwa ... ), obsada... tylko pozazdrościć....(szczególnie "Paździoch " ) Ten aktor to już chyba nie powienien grać w jakimkolwiek filmie, podobny los spotkał Marka Hamila... Coż tak bywa... Jedynie do Żebrowskiego nie mam zastrzeżeń bo koleś się naprawde postarał, i widać że sceny walk z jego udziałem są naprawdę dobrze zrobione jak na polskie warunki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 polnometrazowy jest lepszy serial strasznie rozciagneli i zaczelo przynudzacA ja sadze ze to nawet lepiej. W filmie ktos kto nigdy nie czytal Sapkowskiego nie wie "kto z kim po co i dlaczego". Ani nie wie kto to ta Ciri i dlaczego on tak za nia lata, skad sie wogule wzial itd. Moze serial bedzie przydlugi ale lepiej wprowadzi w cala sage. Choc i tak wszystkie watki bardziej, ze tak powiem, "polityczne i ogolnoswiatowe" zostana zapewne pominiete. A swoja droga to troche poroniony pomysl zeby probowac przedstawic choc z grubsza 7 tomow ksiazki w 2 godzinnym filmie. Ja wiem ze niby to nie ma byc kropka w kropke saga lecz tylko "na podstawie opowiadan" ale wtedy traci sie caly watek dlaczego Wiedzmin jest taki a nie inny. Uff troszke sie rozpisalem :D Ogolnie na filmie sie zawiodlem a serial moze torche poprawi moje mniemanie o tej ekranizacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ale sk@#syńska ch@%nia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 teletubisie rzadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja tam wole Muminki :mrgreen: LOOL A ja Boba Budowniczego. 8) Hmmm BobBuidowniczy to na mase koloeś... Ja jednak zawsze bardziej się jarałem klimatami typu "Wiklinowa Zatoka" i "przygody Misia Koralgola" ..Eh... to były czasy... pierwsza bajka jaką widziałem w kolorze ;) Poza tym był kiedyś miszczowy serial "Sąsiedzi".Teraz to poiprostu klasyka!! A co do wiedźmina ... Szkoda słów... Bazyliszek to wygląda jakby był zrobiony z folii na warsztatach w domowym przedszkolu, masa niedoróbek (podobno gdzieś w kadrze jest tabliczka z nazwą nadleśnictwa ... ), obsada... tylko pozazdrościć....(szczególnie "Paździoch " ) Ten aktor to już chyba nie powienien grać w jakimkolwiek filmie, podobny los spotkał Marka Hamila... Coż tak bywa... Jedynie do Żebrowskiego nie mam zastrzeżeń bo koleś się naprawde postarał, i widać że sceny walk z jego udziałem są naprawdę dobrze zrobione jak na polskie warunki.... Nie,nie najlepsze było jak wjechał paladyn -Stępień :D :D :D o,, Qrwa ale było zianie na sali w kinie no i :D :D te gumowe smoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Mi film w wer kinowej sie nie podobal :( Za to serial po obejzeniu 1szego odcinka wydaje sie o niebo lepszy .. Bede ogladal napewno kolejne odcinki. Ten kto nie czytal ksiazki nie wie co stracil.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 ..plama. mysle ze blad lezy w sztuce. jesli robi sie film z pobudek materialnych to trudno oczekiwac czegos ambitnego. ten film doskonale spelnia takie zalozenia. na bazie popularnosci tej ksiazkowej postaci kreci sie film bo wiadomo ze pojda na niego rzesze. robi sie troche zamieszania przyprawiajac taka papke jakims znanym nazwiskiem i kasa sama plynie do naszej kieszeni. szkoda. a przeciez wcale nie trzeba duzych nakladow zeby zrobic cos wielkiego. przeciez kazdy pamieta kultowego Robina wykreowanego przez Michaela Praeda i towarzyszaca mu sciezke w wykonaniu Clannad. bez efektow ale za to jaki klimat. wielka szkoda ze nasz Geralt nie wypadl podobnie. na otarcie lez polecam http://www.ninjai.com/index.html?id=asw ..maly Ninjai bije nasz film na glowe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Smyrfy gorą :!: :!: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 teletubisie rzadzaracja luks :D niema to jak DIPSI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 (...)przeciez kazdy pamieta kultowego Robina wykreowanego przez Michaela Praeda i towarzyszaca mu sciezke w wykonaniu Clannad. bez efektow ale za to jaki klimat. wielka szkoda ze nasz Geralt nie wypadl podobnie (...)Pamiętny serial. Proste środki, trochę naiwny (jak każdy serial) ale klimat niezapomniany. Porównanie Wiedźmina do tego serialu to bluźnierstwo. Wiedźmin to gniot straszny, nie mogłem go obejrzeć do końca, choć jestem wielkim miłośnikiem sf, fantasy i wiele już widziałem. Ksiażki Sapkowskiego też czytałem wszystkie ale tego filmu/serialu nie dało się wytrzymać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ksiazka super 8) a serial wylaczylem po 10minutach zamaszystym rzutem pilota i soczysta wiacha milych slowek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...