berkut Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 albo jeszcze cos takiego ten blok jest bardzo podobny do mojego parownika starego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 A jak wygląda nowy? Jakie zmiany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 albo jeszcze cos takiego ten blok jest bardzo podobny do mojego parownika starego Ciekawe czy jest to wydajny projekt ??? No i czy jest ktos wstanie zrobic domowym sposobem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja jzu takie robilem w domciu :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja jzu takie robilem w domciu :mrgreen:Jaka wydajnosc i ewentualnie jak chcesz sie pozbyc to za ile ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 wydajnosc- nie byla zla w zasadzie.. :) a nie bede sie pozbywal, jak chcesz kupic bloki to sprzedaja je root i mate, ja sobie samemu robie bloki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 wydajnosc- nie byla zla w zasadzie.. :) a nie bede sie pozbywal, jak chcesz kupic bloki to sprzedaja je root i mate, ja sobie samemu robie bloki łokey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 berkut -> a czym lutujesz miedź?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 berkut -> a czym lutujesz miedź?! :idea: :idea: CYNA???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 a moze mosieznym lutem? a moze srebrnym? ogolnie twardym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 narazie takim smiesznym lutem CuZn3... ale jak tylko zrobie sobie podtlenek azotu jako utleniacz do palnika to bede prawdopodbnie czesc ukladu lutowal srebrnym lutem (ale nie srebrem), np. parownik czy najwazniejsze, przyjmujace najwieksze obciazenie mechaniczne luty bo tak to tym lutem lutuje btw. robie nowy parownik w ramach tego ze i tak mam zpalenie gardla... przynajmniej sie nie bede nudzil.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...