timmon24 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Mam bardzo dziwny problem z instalowaniem gier podczas instalacji prawie każdej gry np sillent hill 3 i wielu innych pojawia sie taki gdziwny komunikat YOU dont HAVENT ACCES IT ERROR! niewiem co jest grane ? spotkał sie ktoś z tym Mam grafe radeon9600pro gigabyte dołączone byly do neij orginalne gierki np TOMB RAIDER i to samo YOU dont HAVENT ACCES IT ERROR pomóznice niewiem o co chodzi z tym ? Mam system XP server pack1 sprzęt jak w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 moze coś z prawami uzytkownika? kombinowałeś coś z kontami i uprawnieniami? zaloguj sie na konto admina i zobacz czy jest tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 jestem na koncie admina pierwszy raz sie spotkałem z czymś takim ze nie moge wogóle gierek zainstalowac do końca albo w srdoku instalowania sie to pojawia albo gdy wkładam np 2 cd gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Wpisz swojego errora w googlu, na pewno coś znajdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Napisz dokładnie jak komunikat brzmi, bo napewno to nie jest: don't haven't Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 To jest dokładnie taki komunikat prawie zawsze taki sam : " Error 1311 Source file not found I---xxx.cad Verifity that the file exists and that you can accest it " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 chciałem dodać że system mam niedawno po formacie więc tymbardziej mnie dziwi taki błąd może ktos poradzi co w takiej sytuacji robić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Google nie gryzie, naprawdę :P http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;EN-US;325076 http://support.microsoft.com/?id=299774 http://discussion.autodesk.com/thread.jspa...threadID=356996 http://forum.java.sun.com/thread.jsp?forum...rt=60&trange=15 Może to wystąpić w różnych przypadkach - mam nadzieję, że to pomoże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 dzieki za pomoc ale aby zainstalowac np taka gre jak sillent hill3 5 płytowa to wychodzi na to ze musze wszytstko z 6 gb zgrać na dysk no troche to uciązliwe eh teraz mam takie watpliwosc czy to przez win XP ja mialem wczensiej win xp i nie bylo takiego porblemu ta sama gierka normalnei bezproblemowo sie zainstalowała . Win XP ma problemy z grami ale tylko starszymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Ale tam gdzieś było też info, że powodem może być napęd CD, który źle czyta płyty, albo samo uszkodzenie CD-R? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 nie plyty są na 100 % ok pozatym sprawdzałem instalecje z mojego dvd romu i nagrywarki nowej i ciagle ten sam błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 o kurde mam ten sam problem ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Ludzie to jest straszne meczyęłm sie przy kompie z 50 godz 1 nieprzespana w tym noc Znowu przeinstalowałem system XP z 5 razy i cąły czas ten sam problem z grami Podsumowująć wychodzi mi tak że : -windows xp komp[letnie nie na daje sie do gier które mają wiecej niż 1 cd (przy wkładaniu płytki drugiej wywala błąd ten co napisałem we wczesniejszym poście ) ALE TO JEST BEZ SENSU PRZECIEZ TYLE LUDZI MA XP I GRA Dla przykąłdu podam nie moge zainstalować FAR CRY ,GTA 3 nawet ,TOMB RAIDERA ANGEL... i wieleinnych gier nie działa -zainstalowalem win2003 server też nic podobnie jak pod XP I teraz mam pytanie czy w takiej sytuacji sie poddać i powrócić do WINDOWSA 98 tutaj gry chodziły ok ? PROSZE was dajcie mi jakies rady co robić jakies wskazówki bo mnei juz siły opadaja pozatym jestem tak wkurzony na tego XP :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ze niewiem co robić z góry thanx za wszelkie wskazowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 mam ten sam komunikat ( tylko ja mam error 1305 ) posiadam win 2000 pro PS. timmon24 napisz mi na gg: 5133798 ( jestem zawsze niewidoczny ) jak któras ze stron zwycięrzy problem, to sie podzielimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 możliwe jest żeby coś się grzało w kompie ? zobacz na przykład prime`m lub seti`m czy proc się nie grzeje, do tego spróbowałbym dla testu zrzucić jakąś grę robiącą problemy na dysk (obraz CD) a potem spróbować zainstalować z virtualnego napędu jak pójdzie to znaczy że to nie wina windowsa tylko raczej jakiś problem sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 ja juz odpalałem gierke z wirtualnego napedu w moim przypadku alkohol120 i też to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 w koncu postanowiłem że spróbuje zainstalowac windowsa 98SE takiego tylko mam jako drugi system po XP porfess TYlko teraz moje pytanie w jaki sposób mam zainstalowac tego win98 skoro mam juz xp. Wiem tylko tyle ze na osobnej partycji powinienem miec tego 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 w koncu postanowiłem że spróbuje zainstalowac windowsa 98SE takiego tylko mam jako drugi system po XP porfess TYlko teraz moje pytanie w jaki sposób mam zainstalowac tego win98 skoro mam juz xp. Wiem tylko tyle ze na osobnej partycji powinienem miec tego 98 w koncu postanowiłem że spróbuje zainstalowac windowsa 98SE takiego tylko mam jako drugi system po XP porfess TYlko teraz moje pytanie w jaki sposób mam zainstalowac tego win98 skoro mam juz xp. Wiem tylko tyle ze na osobnej partycji powinienem miec tego 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 timmon24 nauczyc cie edytowac posty ??? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...