Deithwenn Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Chciałbym się dowiedziec czy na karcie Radeon 9550 firmy GIGABYTE mogę zamontowac układ chłodzenia Arctic Cooling VGA Silencer Rev3, jeśli nie to czy możecie mi doradzic jakis inny wydajny system chłodzenia w cenie do 60zł. Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi-88 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Po co specjanie nowy topic zakladałeś tego nie wiem :twisted: Ale powiem ci że mozna załozyc Arctica Rev 3 ale nie warto , ja mam wlasnie GIGABYTE i go załozylem do tego dodałem miedziane radiatorki CoolerMaster i to dało wielkie g...... Rdzeń dało sie podkrecić tylko o 12,5MHz wiecej :twisted: a pamieci nie ruszyly, wiec szkoda na to kasy, za komplet dalem 86 zł a jakbym to dolozyl to bym mial moze GIGACUBE 9550XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...