piterjazz Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Witam, mam plyte ASUS A7V600-X - KT600, LAN, SATA i procesor sempron 2400+ :) Nie wiem co zrobic zeby pokazywal mi wlasnie ze mam taki procesor :) Kiedya wlaczam komputer pokazuje mi athlona 1500+ i nic z tym nie moge zrobic. Ustawilalem cos w biosie i caly czas jest tak samo. Moze ktos bedzie mogl mi pomoc. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 bios :P a poza to sprawdz czy proc nie lata na fsb=133 -> powinien 166MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterjazz Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 NIe wiem co to jest. Probowalem juz wszystkiego Caly czas wyswietla mi athlon 1500+ Nie kumam tego zupelnie :) Jak daje na manual robi tak samo :( prosze o pomoc jesli ktos z was wie o co chodzi. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black raven Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Jak forest powiedzial nalezy wgrać nowy bios do płyty, aby wykryło Semprona. O aktualizacji biosu poszukaj na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...