mormir Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Pytanie czy ktoś już z was kupił AMD 64 BOX. Jeżeli tak to czy ten wiatraczek, który w tym BOXie jest wystarczająco chłodzi proca? Czy też TRZEBA go wymienić. Jeśli tak to na jaki żeby drogo nie było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 w zupelnosci wystarcza. a do podkrecania to najlepiej WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 wiatrak spokojnie styka nawet na małe o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 ale jednak zawsze lepiej kupic oem i np. pentagrama QC80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionar Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Witam. Mam pytanko dotyczace Pentagrama QC-80 Cu - w instrukcji jest napisane, iż obsłguje AMD 64 S 754 wszystkie istniejące modele. Ja mam Gigabyte K8NS Ultra (S939) i wentyl by wszedł gdyby nie standardowe mocowanie w płytce. Czy można je zdjąć i jeśli tak to w jaki sposob? :oops: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Witam. Mam pytanko dotyczace Pentagrama QC-80 Cu - w instrukcji jest napisane, iż obsłguje AMD 64 S 754 wszystkie istniejące modele. Ja mam Gigabyte K8NS Ultra (S939) i wentyl by wszedł gdyby nie standardowe mocowanie w płytce. Czy można je zdjąć i jeśli tak to w jaki sposob? :oops: Pozdrawiam 1270450[/snapback] zapewne mówisz o tym koszyku plastykowym ?? Tak można go bez problemu zdjąć, tylko mobo musisz wykręcić z obudowy i od spodu są dwie śróbki- wykręcasz je i już :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 zapewne mówisz o tym koszyku plastykowym ?? Tak można go bez problemu zdjąć, tylko mobo musisz wykręcić z obudowy i od spodu są dwie śróbki- wykręcasz je i już :-P 1270469[/snapback] Ja ostatnio skladalem kompa na plycie gigabyte'a s939 i nie bylo srubek ale jakies dziwne bolce :? Ale tak czy siak trzeba zdjac ten koszyk odkrecajac sruby lub wyciagajac bolce poprzez wypchniecie :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 w gigabyte'ach koszyk jest od spodu przyklejony B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 w gigabyte'ach koszyk jest od spodu przyklejony B) 1270594[/snapback] Nieprawda :? Ja jak zdejmowalem ten koszyk to nie bylo zadnego kleju,chociaz zeby go zdjac niezle sie naglowilem :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionar Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Witam ponownie. No właśnie mecze sie z tymi "dziwnymi bolcami" i jak narazie zadnych postepów.. Nie chcą wyjsc, a koszyczek ani rusz. Może ma ktoś jakiś dokładny opis? :wink: I gdzie w ogole są sruby, ja widze jedynie od spodu dwa plastikowe bolce. Pozdrawiam Edytowane 11 Lutego 2005 przez lionar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ale jednak zawsze lepiej kupic oem i np. pentagrama QC80 Tu się nie zgodzę - lepiej kupić BOX bo ma dłuższą gwarancję. Skoro są bolce to znaczy że nie ma śrub :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEREMIAK Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 JA na orginalnej wichurze wycisnolem z mojego andka 2GHz@2,6GHz i na podstawowej wichurze w stresie mialem max 66stopni i to wcale niejest tak duzo a wiec orginalna wichura jest OK :D Jak masz malo kasy to biez BOXa i jest GIT :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Witam ponownie. No właśnie mecze sie z tymi "dziwnymi bolcami" i jak narazie zadnych postepów.. Nie chcą wyjsc, a koszyczek ani rusz. Może ma ktoś jakiś dokładny opis? :wink: I gdzie w ogole są sruby, ja widze jedynie od spodu dwa plastikowe bolce. Pozdrawiam 1271260[/snapback] mówie Ci że jest przyklejony taką taśmą dwustronną, jak oderwiesz to nie będzie śladu, wypychaj śmiało B) bosheee pomyliło mi się chyba z msi masz takie dwa białe bolce tak? jak tak, to od spodu musisz złapać je jakimiś kombinerkami, aby je zwęzić i wtedy wypchniesz je do góry, ale filozofia co nie :D heh, sorry, ale banał, właśnie 3mam tą płytę w ręku - od spodu tych bolców po środku nich jest takie małe coś, taka mała dziurka - a w niej prostokącik, ten prostokącik musisz wypchnąć, wtedy wyjdzie od góry :D a jak wyjdzie to wtedy na dole zwężasz te nóżki i wyłazi całe :D sorry za zamiesznie :mur: Edytowane 11 Lutego 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Witam ponownie. No właśnie mecze sie z tymi "dziwnymi bolcami" i jak narazie zadnych postepów.. Nie chcą wyjsc, a koszyczek ani rusz. Może ma ktoś jakiś dokładny opis? :wink: I gdzie w ogole są sruby, ja widze jedynie od spodu dwa plastikowe bolce. Pozdrawiam 1271260[/snapback] Musisz wypchnac te bolce od drugiej strony plyty,od tej strony gdzie nie ma gniazda na procka :wink: Tam nie ma zadnych srub sa te smieszne bolce ktore trzeba wypierd**** Ja tez nie wiedzialem o co chodzi :mur: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 dokładnie to samo mu napisałem post wyżej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 JA na orginalnej wichurze wycisnolem z mojego andka 2GHz@2,6GHz i na podstawowej wichurze w stresie mialem max 66stopni i to wcale niejest tak duzo a wiec orginalna wichura jest OK :D Jak masz malo kasy to biez BOXa i jest GIT :wink: 1271316[/snapback] Hmm, jesli masz Winchestera to dla niego maksymalna temperatura przewidziana przez producenta to 65. I to JEST duzo. http://www.amd.com/pl-pl/assets/content_ty...pec_Rev_POL.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...