MK Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Czy moze ktos wie gdzie mozna dostac ( on-line) tranzystor wysokiego napiecia z powielaczem (trafo-powielacz)nic wiecej o tym nie wiem poza tym że to do monitora CTX PR500T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Czemu na oslą łaczke przeciez to tez chodzi o hardware ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 sproboj w serwisach RTV, ale to jest strasznie drogie, mi sie zjaral w TV Grundig i kosztowalby mnie 250 zl., ale na szczescie TV byl jeszcze na gwarancji, nie wiem czy bedzie sie oplacac tobie go sciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 sproboj w serwisach RTV, ale to jest strasznie drogie, mi sie zjaral w TV Grundig i kosztowalby mnie 250 zl., ale na szczescie TV byl jeszcze na gwarancji, nie wiem czy bedzie sie oplacac tobie go sciagacTranzystor 200 zl ? to jesli w srodku jest kilka tranzystorow, producent nic by nie zarabial... Mi sie wydawalo ze tranzystory to tak 10 zl kosztuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...