Q Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Co sądzicie o takiej zabawie? Zwanej Foto Gra. "Zrób zdjęcie na którym będzie to co było ostatnio zadane i wrzuć je tu na forum. Jeśli będzie się zgadzało, możesz napisać swoje zadanie. I tak po kolei. Np: jeśli ktoś napisze, że chce zobaczyć zdjęcie Twojego monitora, to robisz zdjęcie na którym znajdzie się ten monitor, wrzucasz je tutaj na forum i piszesz np. że chcesz teraz zobaczyć jakiegoś zwierzaka. Następna osoba robi zdjęcie swojego psa, wrzuca je tutaj i pisze swoje zadanie itd. itd. itd..." Może warto spróbować tego na Tweaku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Co do sprzętu może być kamera internetowa, komórka, cyfrówka lub skaner :) Ważne żeby zdjęcie było chodź trochę czytelne i żeby jego rodzielczość nie była za duża. To może ja zaczne? :> A teraz zadanie :) Chce zobaczyć jakiś wieżowiec.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Chce zobaczyć breloczek z procesora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 © m-k.net ;) :arrow: ja chce zobaczyc jakas ladna panne w warszawskim metrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 chce zobaczyc nagą renate beger ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Odbija mi taknei? ;] Chcę zobaczyć bombę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 chce zobaczyc kupe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chcę zobaczyć kobietę obudzoną przed 6 rano - bez "mejkapu" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chce zobaczyć ziemię z kosmosu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Zobaczę te ziemię czy nie :D Chcę zobaczyć..... jakąś zadymę meczową :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chce zobaczyć Nowy York Nocą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chce zobaczyc przyjaciela chrystusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chce zobaczyć koniec świata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chce zobaczyć koniec świata :D Chcę zobaczyć milion dolarów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chce zobaczyć Busha w spódnicy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chce zobaczyć Busha w spódnicy :lol: Wiecj Busha ;) Chce zobaczyć Warszawę bez Pałacu Kultury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chce zobaczyć Leppera na miotle :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 :lol: Ja chce zobaczyc slonia w karawce :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 cos tak z grubsza :D chcę zobaczyć Wyspy Solomona z lotu ptaka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chce zobaczyć Bydgoską starówkę nocą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 chce zobaczyc zone Julisza Cezara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 chcę zobaczyć Jankowskiego jako żebraka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Ja chce zobaczyc: karaiby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 A ja chce zobaczyc jak sie robi sok pomaranczowy w duzych fabrykach[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chcę zobaczyć nagą Monikę Olejnik :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 jako ze Doctor nie pwoeidzial co chce zobaczy wnioskuje ze chcial zobaczyc NIC .. z angielskiego a ja chce zobaczyc zdjecie takiego odrysowanego kolesia (denata) jak policja robi wkolo kredą :)) (moze bedzie trudniej ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 i jeszcze drugie, ale ze wzgledu na drastycznosc nie bedzie zdjecia, tylko link http://www.butte.cc.ca.us/instruction/pstc...ime%20Scene.JPG zapomnialem co chce zobaczyc... Spinacz do papieru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 To ja bym chcial zobaczyc Evangeliona w akcji ( :lol: nik nie wie o co chodzi) albo Zawirusowanego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 moze byc po akcji?? ;] (chyba o to chodzi :] ) chce zeobaczyc jak paranoik wyglada naprawde :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...