Dexter Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Kolezanka zakupila FX-a 5200 i sie okazalo ze w jej komputerze z plyta na KT333 nie chce ruszyc. Dwa razy udalo mi sie uzyskac obraz przez kilka sekund zaraz po wlaczeniu a za chwile monitor sie wylaczal wypisujac "check signal cable" Czy udalo sie komus z szanownych grupowiczow uruchomic taka konfiguracje ?? Plyta to ECS na KT333 i w instrukcji jest napisane ze AGP jest w wersji 2.0 a karta w wersji 3.0. Czy to moze byc powod ze nie chce ruszyc ?? Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcf Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 raczej nie - moj 5200 (prolink ultimate) na poczatku z cielakiem 500 na via apollo pro latal (mobo syfna, matsonic costam), wiec na kt333 raczej nie powinno byc problemow. chociaz z drugiej strony to ecs, wiec ciezko wyrokowac ;]. problemy czesciej bywaja w druga strone - jak stara karte w nowa plyte ktos probuje wciskac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 No wlasnie tez mi sie wydaje to dziwne i podejrzenia skierowalem na zasilacz. Jakis no name stary 230W. Za kilka dni bede mial ten komputer u siebie wtedy bede podmienial co sie da. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Tez mam FX 5200 wlozona do plyty glownej, w ktorej AGP 2.0 to szczyt marzen. Nie zauwazylem zadnych problemow jesli o to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Nie w tym rzecz, wystarczy AGPx4 a nawet x2. Sprawdz lepiej ten zasilacz. Jaką kartę miała wcześniej? PS. oczywiscie nie zawadzi sprawdzić tego fx'a na innej mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Raczej ten zasilacz, toz to wykopalisko archeologiczne doslownie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 ja bym stawiał na płyte karta pod dosem czy winem bardzo mało pobiera prądu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Wczesniej siedziala tam karta STB Velocity na Rivie 128. Na innej mobo ten FX5200 smiga bez wiekszego klopotu. mam juz kompa u siebie w domu i zabiore sie za eksperymenty z zasilaczem. Dzieki za odpowiedzi. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...