Van Zan Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 czesc znacie jakies gierki do pogrania po Lanie z opcja Cooperative ? chodzi mi o cos w stylu Ghost Recon itp ,gierki nie muszą byc nowe dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Full Spectrum Warrior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 a pójdzie to na moim sprzęcie ? niewiem czy mój 9200 da se rade ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 najlepsze gierka do kooperatiwa wedlug mnie to Quake 2:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 WG mnie najlepszy jest Serious Sam :) heheheh tyle potworow do rozwalenia nie widzielem nigdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart204 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Dobre gry na Coopa to: Joint Operations; Battlefield 1942 (dodatki road to Rom, Secret weapons of ww2 + mod Desert Combat 0,7 -od tej wersji w górę + DCX Extended ); Serious Sam 1 & 2; Counter strike; Counter Strike Condition Zero; Star Wars Jedi Academy; unreal tournament 2004. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Operation Flashpoint (szczerze polecam) symulator, Red Alert 2 + Yuri Revenge (wiadomo strategia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 miałem zakładać nowy temat ale widze że już taki powstał. Temat jest już stary i pewnie nie jedna gra z trybem cooperative już wyszła. Więc mam również pytanie. Jakie gry cooperative do zabawy po lanie? Głównie jakieś strzelanki gdzie trzeba pomyśleć. Grałem na razie tylko w Hidden And Dangerous 2 w cooperative i musze przyznać że gra się świetnie. A Cy wy polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Operation Flashpoint (szczerze polecam) symulator, Red Alert 2 + Yuri Revenge (wiadomo strategia)Przepraszam,ale gdzie tam jest cooperative ?? Chyba sie nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 tamten post ma ponad rok może lepiej odpowiedz na mojego wczorajszego posta :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 tamten post ma ponad rok może lepiej odpowiedz na mojego wczorajszego posta :razz:OK - w takim razie gdzie w hiddenach masz cooperative :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 OK - w takim razie gdzie w hiddenach masz cooperative :) H&D2 Sabre skład jest cooperative czyli gramy po lanie z kumplami na komputer ;] Dobra mów jakie inne gry z cooperative znasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 diabolo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 cos gdzie sie strzela w 3d i da sie taktycznie grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Kiedys zalozylem taki temat.Dlaczego w dzisiejszych grach nie ma Cooperative i Split Screen.Teraz to sie potwierdza.Ogolnie starsze gry bardzo czesto maja ten tryb,ale w Twoim gatunku ciezko go znalezc.Ew przychodzi mi na mysl No One Lives Forever 2 i Splinter Cell 3 ale te gry nie maja czegos takiego,ze sie przechodzi gre w kilku wg fabuly.Taki multi bylby o 100% lepszy niz te biedne deathmatche,ble Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Serious Sam. Zabawa przednia ale za to nie zmusza zbytnio do myslenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...