zyggy Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 właśnie próbowałem uruchomić pewien program kiedy moim oczom ukazał się komunikat: "Sorry, but your computer does not fulfill the minimum requirements to run Guitar Rig You need a CPU that supportts SSE or AltiVec" Czy to oznacza, że też mnie czeka malowanie procka ? Czy raczej tylko wymiana na inny ? Mam durona 1,3 GHz Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcf Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 @zyggy: przeczytaj najpierw tytul tematu, zanim w nim zapostujesz. twoj problem nie ma z nim nic wspolnego - ten komunikat tylko ci oznajmil, ze twoj procek nie obsluguje instrukcji SSE (z duronow tylko modele 1400, 1600 i 1800 MHz maja obsluge SSE) - zadne malowanie mu w tym nie pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 ten komunikat tylko ci oznajmil, ze twoj procek nie obsluguje instrukcji SSE (z duronow tylko modele 1400, 1600 i 1800 MHz maja obsluge SSE) - zadne malowanie mu w tym nie pomoze.Ta, ciekawa teoria. Wszystkie morgany tez mają SSE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 nie chce Cie martwic zyggy ale moj duron tez nagle stracil sse a potem calkiem umarl ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyggy Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Myślisz, że ten procek jest na wykończeniu ?? A może coś z tym programem jest coś nie tak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lcf Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 @sgj: ok, moj blad - thx za sprostowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Co do Durona Morgana i SSE. Miałem wcześniej płytę na chipsecie KT 133 (Acorp 7KTA). I zauważyłem, że programy diagnostyczne pokazywały, że procek nie obsługuje SSE. Natomiast po zmianie płyty na tą w podpisie, SSE jest już dostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Zyggy a jak ci pokazują programy np. WCPUID, Aida, ect? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...