Trendzik Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Mam pytanko, jaką opłaca się kupić teraz płytę główną, która nie będzie zbyt droga, ale będzie dobra ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielki_p Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 epox 8rda+ ale nie pro za 320zł. poza tym jest wyszukiwarka i serwisy o sprzęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Abit NF7, poszukaj w cennikach dobrych cen, albo allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 tych abitów to jest pełno.... NF7 SL...itp. jakieś oznaczenia że ja nie wiem o co chodzi !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 jak nie wiesz o co chodzi to sie tym nie zjamuj , jak nie wiesz co oznaczaja te literki przy nf7 to trzeba byc tumanem zeby nie wejsc na jakis sklep komputerowy i porownac kazda plyte z tymi znaczkami i sie dowiedziec ktora co ma a ktora czegos nie ma , proste jak swinski ogon w morde jeza :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 pytam was, bo się znacie...nie siedze tak jak ty non toper przed kompem , i patrze się na płyte główną, albo kręce procka...tumanem to jesteś ty !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Wejdź do FAQ tam jest taki temat Kompedium wiedzy na temat tych Abitów. Dowiesz się wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 pytam was, bo się znacie...nie siedze tak jak ty non toper przed kompem , i patrze się na płyte główną, albo kręce procka...tumanem to jesteś ty !! nie trzeba non top siedziec przed kompem (ja tak nie robie) , wytarczy kilka minut z google i bys wiedzial czym sie kazda mobo rozni i co ludzie polecja , a co jest ta topie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Triendzik, zachowujesz się jak przedszkolak. To, że ktoś posiada dużą wiedze o komputerach, nie oznacza, że spędza przy nich całe dnie. A tak poza tym, to ty nawet nie dajesz sobie pomóc. Ciągle masz jakies problemy. Trochę czasu sam poświęc na szukanie po sieci, a znajdziesz to czego ci potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 większą wiedze...to po co się zaczyna !! Ja go nie nazwałem pierwszy tumanem. Dobra koniec...przeczytałem w FAQ o tych ABITACH... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 większą wiedze...to po co się zaczyna !! Ja go nie nazwałem pierwszy tumanem. Dobra koniec...przeczytałem w FAQ o tych ABITACH...:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Tia Szczegulnie ze NF7 kosztuje juz ponizej 280 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy99 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Jezeli nie chcesz bardzo kręcić proca niezła jest Gigabyte 7NF-RZ za ok 230 zł. Niewiele sie rózni od zwykłego Abita NF7 (nie ma mozliwości zmiany napięcia i mnożnika) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...