Hanu Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Właśnie ogłoszono premierę następcy całkiem niezłego Ford Racing 2. Jak sam tytuł mówi "posuwamy" najróżniejszymi odmianami Fordów. Trochę screenów: Screen Mam nadzieję, że będzie można rozerwać się równie solidnie jak poprzednio. Nie uświadczymy tu realizmu, ale spory wybór wozów i klimacik rozgrywki z pewnością przypada do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 nice ;] nie gralem w 1 ani 2 ale screeny z 3 posysaja ;] trzeba bedzie chyba zmienic wkoncu ta grafe ... kiedy jakies demko w planie ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 1.była taka sobie;] w 2 grałęm demo i mi sie podobało.w sumie scigałka jak scigałka, niczym sie z tłumu nie wyróżnia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 strasznie nudna byla 1 i 2 czesc... masz trase i jezdzisz w kolko bez wciskania hamulca ... chodz grafika w 2 czesci jest spoko :) a teraz ide grac w toce 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 fajnie fajnie, w jedynke gralem tylko w demo, dwójke przeszedlem całą i to sie zapowiada ciekawie. IMO dosyc fajny arcade ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 "Taka gierka zeby pograc" :lol: Ja tam sobie napewno zagram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 1 była gorzej niż żałosna ale za to 2 była już za to ładna, prosta , szybka i przyjemna i mam nadzieje że 3 wykona kolejny krok do przodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 2 sycila, mam nadzieje ze 3 tez bedzie fajna, oby na dluzej niz 2 godziny grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 No i to sa gry, a nie NFS:U2 ;] Tez gralem w 1 i 2. Troche szkoda ze tylko Fordy, ale nie jestes zle. W sumie chcialbym sobie Mustangiem posmigac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mnie tam raczej pociagaja takie, ktore mozna spotkac na polskich drogach ;] albo ta formuła też była zajefajna ;] w dwojce of course ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Nowa część NR3 jest calkiem przyjemna. Grafika troszke zmieniona, nowe tryby, duuuuzo autek. Mozna sie pobawic. Ot taka dobra rzemieslnicza robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 właśnie wyszła.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mnie to nie interesuje - mowie wprost bo dla mnie seria FR to QPA EoT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 ehh, tego sie obawialem :? po rbr kazde wyscigi samochodowe beda jakies nie tego... :? w fr3 fajnie wygladaja jedynie samochody (jest ich rzeczywiscie duzo). sterowanie jest dziwne (znowu przez rbr :lol: ) - typowy arcade :? brakuje jednak imho przede wszystkim zniszczen i interakcji z otoczeniem - tutaj dalej nieprzerwanie kroluje mercedes benz world rally (czy jakos tak) 8) poza tym menu przejrzyste i tryby rozgrywki luzne 8) u mnie smiga na maxa - nie mam juz co wlaczyc zeby pomeczyc kompa :wink: podsumowanie: czegos brakuje - ale jak sie komus nudzi i chcialby myknac mustangiem z 69 roku 8) to czemu nie :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 FR1 nie gralem takze sie nie wypowiem.Dwojka byla niczego sobie ale dosyc szybko mi sie znudzila.Zobaczymy jak to bedize z trojka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 ehh, tego sie obawialem :? po rbr kazde wyscigi samochodowe beda jakies nie tego... :? sterowanie jest dziwne (znowu przez rbr :lol: ) - typowy arcade :? "każde wyścigi nie tego" to są...... ale po Gran Turismo :D A co tu porównywać? Do RBR to to się ma jak teleskop Hubbla do lupy filatelistycznej. Typowy arcade i o to chodzi. Przychodzę zje... z roboty, myśleć mi się nie chce ani percepcji wytężać i włączam sobie coś takiego jak FR3 i gitara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 dzis akurat trafila do mnie PRZYPADKIEM i pomyslalem sobie ze instalne, i tak jak jeden z kolegow opisujacych nfsu2 demo napisal: :arrow: install :arrow: run exe :arrow: LOL :arrow: quit :arrow: uninstall 0/5 :) choc ta gra ma jeden plus - pojemnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 1-ka była kiepska, 2 -ka wydała mi sie równie słaba...3 ka też pewnie nie wniesie nic sensownego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 nie gram w takie gry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 nie gram w takie gry ;]to po co sie wypowiadasz ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ee ta gra jest biedna... Mam od dwóch tygodni... Odpaliłem parę razy z myślą że może w końcu przypadni mi do gustu, ale ta gra jest poprostu nudna,... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Bardzo miło się gra :wink: chociarz oprawa audio wizualna nie powala. Dobry sposób oderwania się od wymagającego RBR :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ...szczegolnie zajeb**ty jest dopalacz BOOST. poprostu DEBEST ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 a mi sie ta gierka bardzo wkręciła. sympatyczna ścigałka, tylko samochody są brzydkie [reszta nawet fajna] a o booscie to nawet nie warto wspominać, aż tak posysa;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Czy ktos jeszcze gra w ta gre? Pracuje nad spolszczeniem do tej gry dla PLProjektu i szukam ludzi ktorzy wykonaliby beta testy gdyz jest juz praktycznie skonczone. Edytowane 2 Lutego 2006 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...